Brukt iPhone 7 128Gb


Det gikk ikke mange årene før den nye iPhone 7, 128GB ble sluppet. Modellen kom med flere overraskelser som kundene ikke var beredte på. Med tiden ble denne modellen den nye standarden som la grunnlaget for fremtidige enheter som Apple lanserte.

Hos oss på Phonetrade kan du alltid finne en høykvalitets brukt iPhone 7, 128GB billig og i god stand. Vi stiller alltid de høyeste kravene for de enhetene vi selger, og tilbyr aldri noen produkter som ikke er helt på topp eller som mangler funksjoner eller deler. Du kan derfor alltid føle deg trygg når du er kunde hos oss, uansett hvilken mobil det er som interesserer deg.

Historie

iPhone 7, 128GB ble lansert i 2016, men det hele foregikk ikke helt uten kritikk og bekymringer. Det første folk la merke til var at man ikke lenger hadde tilgang til det tradisjonelle øretelefonuttaket, noe som forarget noen og gledet andre. Med Airpods forsvant en del av bekymringen og mange ble veldig glade for å slippe unødvendige kabler. Modellen solgte derfor veldig godt.

Historien bak iPhone 7, 128GB var heller ikke helt problemfri. I begynnelsen ble det rapportert om en del telefoner som kunne begynne å brenne. Noen ble rett og slett overopphetet, og en del mobiler fikk dårligere høyttalere etter et besøk i vannet, selv om de ble annonsert som vanntette. Dette ble det imidlertid ryddet opp i, og i dag er det sjelden man hører om slike bekymringer blant brukerne av iPhone 7, 128GB.

Spesifikasjoner og modeller

Ved første øyekast så kan man tro at iPhone 7, 128GB er veldig lik den foregående modellen i produksjonslinjen deres, men når man ser nærmere på spesifikasjonene så innser man fort hvorfor denne smarttelefonen har blitt et minstekrav for den som gjerne vil komme i gang med Apple. Rent designmessig så minner den sterkt om sine forgjengere, noe som ikke er negativt siden det er snakk om et veldig anerkjent og enkelt design. Den kommer i flere ulike farger og du finner blant annet en jet-sort iPhone 7, 128GB. Denne modellen kan man også finne i rød, svart, gull og rosegull.

Liste over spesifikasjoner på iPhone 7:

  • Processor: Apple A10 Fusion
  • Skjerm: 4,7” 750 x 1334
  • Kamera: Hovedkamera på 12 megapiksler & selfiekamera på 7 megapiksler
  • Ram: 2 GB
  • Dimensjoner: 13,83×6,71×0,71 cm
  • Vekt: 138 gram
  • Farge: Gull, rosegull, sort, jet-sort & rød

Chassiset skiller seg ut på flere punkter sammenlignet med tidligere modeller. For det første har du en hjemknapp som ikke lenger klikker ned fysisk, men i stedet bruker man en trykksensor. Her finner du også et vanntett design som beskytter mobilen din i de fleste situasjoner hvis den skulle komme i kontakt med vann.

Noe man bør huske på er at den som sagt kommer uten det tradisjonelle minijack-stikket. Dette er ikke noe du behøver å bekymre deg om siden man kan finne mange øretelefoner som fungerer med iPhone 7, 128GB sin lightningkontakt. Dessuten finnes det også Airpods som gjør at du kan gi blaffen i kabler.

Høyttalerene som på de tidligere modellene ofte ble møtt av kritikk for dårlig lyd, har nå blitt markant forbedret. Med denne modellen får du doble høyttalere, som helt klart holder en høy standard for modeller fra denne tiden.

Operativsystem

I utgangspunktet ble modellen solgt med iOS 10, som på tidspunktet var det nyeste operativsystemet for Apple iPhone 7, 128GB og andre nyere modeller. Etterhvert så fikk vi det seneste, nemlig iOS 12. Heldigvis kan du oppdatere mobiltelefonen din slik at du får det aller nyeste operativsystemet. Det innebærer blant annet bedre yteevne og funksjonsevne for telefonen din. Selv om du så har en brukt iPhone 7, 128GB, så kan man altså alltid få tak på og bruke det nyeste operativsystemet.

iOS 12 ble sluppet i 2018, i september for å være nøyaktig. Det finnes også et nytt iOS 13 som kommer i løpet av 2019, men datoen er ikke helt klar enda. Sannsynligvis kommer du til å kunne oppdatere den litt eldre enheten din med det aller nyeste denne gangen også.

iPhone 7, 128GB kamera

Kameraene i Apples mobiltelefoner har alltid blitt bedre for hver generasjon, noe som også er tilfellet med iPhone 7, 128GB. Du har en merkbar forbedring når det kommer til yteevnen og du har til og med en hel del mindre detaljer som har blitt bedre siden forgjengeren. For det første, så har du hovedkameraet som nå ligger på 12 megapiksler. Dette er nok for den som tar privatbilder med vennene sine, ute i naturen eller i lignende situasjoner. Du har også et selfie-kamera på 7 megapiksler, noe som er nok for å ta bilder av deg selv i rimelig god oppløsning.

Noe som mange av brukerne tidligere klaget på med de andre generasjonene, var at bildene var livløse. Dette slipper du med din iPhone 7, 128GB, for med denne telefonen får du fotografier fulle av liv og mye mer levende farger. Du har til og med bedre muligheter for å ta gode bilder selv under dårligere lysforhold, noe som amatørfotografene er veldig glade for.

Her kjøper man seg en brukt Apple iPhone 7, 128GB

Som du sikkert har skjønt, så finnes det en hel del fordeler med denne modellen, og man skal definitivt ikke kimse av den bare fordi det er en eldre generasjon. Det er selvfølgelig riktig at de nyere modellene kommer med mange fantastiske funksjoner og enda bedre yteevne, men prisen er derfor også mye høyere. Når du kjøper en brukt modell, så får du din iPhone 7, 128GB billig, og det på en allerede rimelig modell.

Kameraet er en av styrkene i denne generasjonen, ikke minst fordi det har bedre fargetoner og funksjoner. For den som er mer seriøs med fotograferingen sin, så kan det allikevel være aktuelt med en nyere modell. Hvis du også gjerne vil holde fast på de gamle øretelefonene dine, så kan det jo selvfølgelig være et aber at du ikke lenger har en pluggkontakt for disse. Det er nok likevel noe man bare får se å venne seg til siden alle de nye generasjonene har samme «problem», og med kabelkaoset som så mangler med trådløst utstyr, så er dette kanskje bare kun en fordel! iPhone 7, 128GB kommer også med nok lagringsplass til at du kan ta massevis av bilder, spille inn videoer og alt mulig annet på telefonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *