iPhone 7 64Gb


iPhone 7 er den første telefonen uten et uttak til øretelefoner, noe som noen føler var utrolig unødvendig. Det var også mange som innså fordelen ved å slippe lange kabler man kunne vikle seg inn i. I dag er dette standarden for de aller fleste nye modellene som blir produsert, ikke bare av Apple men også av andre mobiltelefonprodusenter.

Det viste seg selvfølgelig at det ikke var noe problem å ikke ha muligheten til å plugge inn øretelefonene sine, men det er alltid noe som skjer når Apple lanserer en ny generasjon iPhones. Med iPhone 7 fikk man flere overraskelser, og telefonen fungerer som selve grunnlaget for de senere enhetene fra Apple. Her hos Phonetrade kan du få en billig, brukt iPhone 7, 64GB i god stand, og du kan alltid være sikker på at telefonen fungerer som den skal siden alle enhetene vi selger gjennomgår omfattende kvalitetskontroller

Historie

Det første man la merke til da telefonen ble lansert, var selvfølgelig det tidligere omtalte manglende uttaket for øretelefoner. Det hele roet seg ned med Airpods, og iPhone 7 er en av de mest solgte modellene noensinne.

Det var en del barnesykdommer tilknyttet telefonen, som for eksempel overoppheting som i verste fall kunne føre til brann. Telefonen er dessuten utstyrt med en stor oppgradering innenfor lyd, og de doble høyttalerne er suverene i forhold til tidligere versjoner. Men det var dessverre et problem med høyttalerne hvis de ble våte, til tross for at Apple reklamerte med at telefonen tålte vann. Dette var som sagt barnesykdommer, og disse problemene eksisterer ikke lenger.

Spesifikasjoner og modeller

Rent designmessig minner iPhone 7 mye om de foregående modellene, men hvis man ser nærmere på telefonen så er det tross alt flere forskjeller. Hvis du kjøper en jet-sort iPhone 7, 64GB, så legger du fort merke til at finishen er helt annerledes enn noe annet mobiltelefonprodusenten har laget før. Hjemknappen er også oppdatert, og er både slitesterk og lekker å bruke.

Kabinettet er også nyutviklet, og er det aller første chassiset som er vannavvisende. Dermed behøver du ikke å bekymre deg så mye for dråper, søl og støv.

Hvis du velger en iPhone 7, så får du også flere forskjellige farger å velge mellom. I tillegg til den tidligere nevnte fargen jet-sort, så kan du for eksempel finne en rosegullfarget iPhone 7, 64GB. Det er dessverre ikke alltid vi har denne på lager, siden den kun ble solgt i et begrenset antall.

Liste over spesifikasjoner på iPhone 7, 64GB:

  • Prosessor: Apple A10 Fusion
  • Skjerm: 4,7” 750 x 1334
  • Kamera: Hovedkamera på 12 megapiksler & selfiekamera på 7 megapiksler
  • Ram: 2 GB
  • Dimensjoner: 13,83×6,71×0,71 cm
  • Vekt: 138 gram
  • Farge: Gull, rosegull, sort & jet-sort

Operativsystem

Det nyeste operativsystemet som fantes da iPhone 7 ble lansert, var iOS 10. I dag er det aller nyeste iOS 12, og nummer 13 er på vei. Det er verd å bite seg merke i at siden iPhone 7 er utstyrt med en 64-bits prosessor, så kan man enkelt oppdatere operativsystemet til det aller nyeste. Dette er viktig å ta med i betraktningen når man skal kjøpe en brukt telefon. Det gjør rett og slett at brukttelefonen blir et veldig mye bedre kjøp med en gang, siden man kan være sikker på at den hele tiden er oppdatert med det nyeste operativsystemet.

Med det nyeste operativsystemet får man tilgang til de aller nyeste funksjonene samtidig som yteevnen på telefonen din blir forbedret.

iPhone 7, 64GB kamera

Kameraet i iPhone 7 har gjennomgått flere forbedringer i forhold til forgjengeren. Yteevnen har blitt markant bedre, og hovedkameraet ligger nå på hele 12 megapiksler. Dette er en av årsakene til at telefonen er så populær blant hobby- og amatørfotografer, og telefonen blir ofte brukt som en reserve når man ikke kan eller vil bruke et større kamera. Selfie-kameraet med hele 7 megapiksler gjør at du kan ta fantastiske portrettbilder av deg selv.

De tidligere generasjonene av iPhones hadde noen problemer når det kom til fargetonene på bildene. De hadde nemlig en tendens til å få et lilla skjær over seg hvis man tok bilder i motlys. Dessuten kunne de ha et litt livløst preg. Med iPhone 7 forsvinner dette, og bildene er utrolig mye mer levende i fargene. Problemene med å ta bilder i motlys har også blitt utbedret.

Kjøp en brukt Apple iPhone 7, 64GB hos oss

Det er mange gode grunner til å velge en overhalt Apple iPhone 7, 64GB. For det første så kan du være sikker på at den alltid holder seg oppdatert når det kommer til operativsystemet, i hvert fall så lenge Apple fortsetter å bruke 64-bits prosessorer. Foreløpig så er det ingenting som tyder på at det kommer til å endre seg med det aller første.

Telefonen fungerer dessuten godt som kamera for de som er glade i å ta bilder. iPhone 7, 64GB er utstyrt med bildestabilisering og god oppløsning, og sammen med den raske prosessoren får man gode muligheter til å ta fantastiske bilder.

Hvis du kjøper en brukt iPhone 7, 64GB her hos Phonetrade, så kan du være sikker på at telefonen er i god stand og at den fungerer som den skal. Vi har veldig strenge krav til alle de enhetene vi selger, og garanterer at alt er i orden. Du kan med andre ord være sikker på at du får akkurat det produktet du gjerne vil ha når du handler hos oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *