iPhone 7 plus 64Gb


iPhone 7 Plus 64GB er perfekt for deg som gjerne vil ha en mellomting mellom en smarttelefon og et nettbrett. Ved denne modellen finner man flere fordeler i forhold til den alminnelige iPhone 7.

Det er alltid billigere å kjøpe brukt. Det samme gjelder selvfølgelig iPhones. Det gode med produkter fra Apple er at de holder seg oppdaterte lengre enn så mange andre telefoner fra forskjellige andre smarttelefonprodusenter. Hvis du kjøper en brukt iPhone 7 Plus 64GB hos oss på Phonetrade, så kan du være sikker på at du får en smarttelefon i god stand og som fungerer slik den skal.

Historie

Det er som regel alltid litt liv og røre forbundet med nye iPhone-lanseringer fra Apple, og lanseringen av iPhone 7 Plus var intet unntak. For det første så var det sterke reaksjoner på at Apple hadde utelatt uttaket for tradisjonelle øretelefoner. Nå skulle det hele foregå trådløst, det var trådløst som gjaldt, og med Airpods roet det hele seg en god del. På den nye iPhone 7 Plus var det utrolig mange ting som var fantastiske og fremtidsrettet.

Apple hadde allerede for vane å lansere Plus-modeller, og tanken bak det hele er å tilby en telefon som er hakket bedre enn de andre. Med en iPhone 7 Plus er det flere ting som har blitt bedre i forhold til den alminnelige iPhone 7. For det første er skjermen større og kapasiteten bedre sammenlignet med standardmodellen. Utseendemessig var det ikke den store forskjellen fra 6s, men etterhvert som man testet telefonen fant man fort ut at denne modellen var overlegen på flere punkter.

Spesifikasjoner og modeller

iPhone 7 Plus kalles også for en «Phablet», noe som betyr en mellomting mellom en smarttelefon og et nettbrett. Denne modellen har faktisk en så stor skjerm at den passer perfekt til de som bruker telefonen som et multimedia-verktøy og til underholdning som filmer og spill. Det er med andre ord en perfekt telefon for de som liker å både spille inn og se film, og telefonen passer perfekt sammen med en sofa og Netflix.

iPhone 7 Plus kommer med et vanntett kabinett, noe som er en klar fordel for alle de som er redde for at telefonen skal bli ødelagt av litt vann. Det var forventet at et slikt chassis snart skulle komme, og med den 10. generasjonen ble det altså lansert. Dette er likevel ikke unikt for Plus-modellen, siden iPhone 7 også er utstyrt med vanntett kabinett.

Liste over spesifikasjoner på iPhone 7 Plus 64:

  • Prosessor: Apple A10 Fusion
  • Skjerm: 5,5” 1080 x 1920
  • Kamera: Dobbelt hovedkamera på 12 megapiksler & selfiekamera på 7 megapiksler
  • Ram: 3 GB
  • Dimensjoner: 15,82×7,79×0,73 cm
  • Vekt: 188 gram
  • Farge: Gull, rosegull, sort & jet-sort

Det var flere som var redde for at iPhone 7 Plus ikke kom i flere farger man kunne velge mellom. Dette viste seg heldigvis å være noe man ikke behøvde å være redd for, for du kan velge mellom flere forskjellige farger og for eksempel velge den populære jet-sorte iPhone 7 Plus 64GB som en brukt utgave hos oss. Hvis man er heldig, så kan man få tak på den litt sjeldnere varianten av iPhone 7 Plus 64GB i rosegull. Dessverre er det ikke så mange av disse telefonene tilgjengelig siden de kun ble solgt i et begrenset antall.

Operativsystem

Det nyeste operativsystemet som Apple hadde på det tidspunktet iPhone 7 Plus ble lansert, var iOS 10. Dette operativsystemet hadde mange fantastiske funksjoner, og den kraftige prosessoren sørget for at brukervennligheten og telefonopplevelsen var helt på topp. Siden har det kommet flere versjoner, og det nyeste operativsystemet er iOS 12. Selv om en overhalt iPhone 7 Plus 64GB kanskje har noen år på baken, så betyr ikke det at ikke telefonen kan oppdateres til å kjøre det aller nyeste operativsystemet. Når nummer 13 nå snart kommer, så bør telefonen også fungere fantastisk med det.

iPhone 7 Plus 64GB kamera

Det er viktig med god plass hvis man er glad i å ta bilder, og med 64 GB lagringsplass, så burde denne modellen passe perfekt til de aller fleste bildeglade menneskene. Men hvis du tar veldig mange bilder og spiller inn mange filmer, så bør du kanskje vurdere å gå etter en litt større modell, som for eksempel iPhone 7 Plus 128GB eller 256GB. Her er kameraet veldig godt og oppløsningen god, så man får nemlig lyst til å ta mange bilder. Vanlige kameraer i tidligere versjoner har enkellinse. iPhone 7 Plus har en dobbellinse, noe som gir langt bedre dybde.

Kameraet fungerer også godt ved forhold med dårlig lys, og er derfor et yndet kamera blant hobby- og amatørfotografene.

Derfor bør du kjøpe en brukt Apple iPhone 7 Plus 64GB

Det er altså mange gode grunner til å kjøpe en brukt iPhone 7 Plus 64GB uten abonnement her hos oss. Vi garanterer nemlig at telefonen er i god stand og at den fungerer som den skal.

Hvis du kjøper en iPhone 7 Plus 64GB, så får du en veldig god smarttelefon med et godt kamera, doble høyttalere for bedre lyd, i tillegg til en flott og stor skjerm. Telefonen kan oppdateres til det aller nyeste operativsystemet, noe som gjør at du får utnyttet telefonen din til fulle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *