iPhone 7


iPhone 7 leverte et helt nytt nivå for presisjon og innovasjon. Finishen med fargen jet-sort var helt klart noe helt nytt i forhold til det Apple noensinne hadde laget før. Chassiset er vannavvisende og hjemknappen fullstendig nyutviklet. Lanseringen i 2016 foregikk ikke uten ramaskrik. Apple hadde nemlig sløyfet det tradisjonelle øretelefonuttaket, noe som senere skulle bli standard, akkurat som så mye annet fra denne telefonen.

Her hos Phonetrade finner du alltid et stort utvalg av brukte iPhone 7 i god stand til en billig pris. Vi stiller alltid ekstremt høye krav for alle enhetene våre, og du kan være sikker på at du får en telefon som fungerer som den skal.

Historie

Som sagt, så var det en del furore under lanseringen i 2016. Det var mange som ikke skjønte poenget med å utelate uttaket for øretelefoner, men med Airpods roet stemningen seg, og de aller fleste ble faktisk veldig glade for å unngå kabler. iPhone 7 ble i så måte en braksuksess.

Det var likevel ikke utelukkende en suksess i begynnelsen. Noen versjoner hadde nemlig en tendens til å bli overopphetet, og kunne i verste fall begynne å brenne. Selv om telefonen er lansert som en vanntett telefon, var det flere som klaget over at høyttalerne fungerte dårlig etter at de hadde vært i kontakt med vann. Disse problemene hører under kategorien barnesykdommer, og i dag er alle disse problemene utbedret.

Spesifikasjoner og modeller

iPhone 7 og iPhone 6 ligner veldig mye på hverandre. Det gjør i prinsippet alle iPhones, men spesielt generasjon seks og sju ligner mye – og dog, hvis man ser nærmere på det tekniske, så ser man fort at iPhone 7 er en kraftig oppdatering i forhold til den foregående modellen. Apple fortsetter med å ha en god sans for farger, og denne modellen har flere lekre valgmuligheter. En av de mest populære er iPhone 7 sin jet-sorte variant som gir et lekkert utseende. Man kan også være heldig å få en iPhone 7 i rosegull, en utgave som dessverre ikke er så vanlig å se lenger, siden den ble solgt i et begrenset opplag.

     Liste over spesifikasjoner på iPhone 7:

  • Prosessor: Apple A10 Fusion
  • Skjerm: 4,7” 750 x 1334
  • Kamera: Hovedkamera på 12 megapiksler & selfiekamera på 7 megapiksler
  • Ram: 2 GB
  • Dimensjoner: 13,83×6,71×0,71 cm
  • Vekt: 138 gram
  • Farge: Gull, rosegull, sort & jet-sort

Både iPhone 7 og iPhone 7 Plus er laget i utrolig sterkt aluminium i 7000-serien. Kabinettet er nyutviklet og er den aller første iPhonen som er vannavvisende, noe som er en god ting hvis man er bekymret for å bruke telefonen i fuktige miljøer. Hjemknappen er avansert og slitesterk og designet for å være holdbar, responsiv og trykkfølsom. Ved hjelp av den ytterst avanserte fingeravtrykksensoren som er raskere enn noensinne før, blir det lett og sikkert å låse opp telefonen din ved hjelp av Touch ID.

Høyttalerne har også blitt voldsomt oppgradert, og med en iPhone 7 får du doble høyttalere som helt klart var blant de aller beste som fantes på markedet da telefonen ble lansert.

Operativsystem

iPhone 7 ble lansert med iOS 10, men telefonen kan lett oppdateres til å kjøre den aller nyeste iOS 12. Det gjør at du kan få glede av alle de nyeste funksjonene samtidig som telefonen din holder seg rask og sikker. Dette er en virkelig en god grunn for å velge en overhalt iPhone 7. Det gir nemlig en trygg følelse å vite at man hele tiden har en telefon som er oppdatert med de nyeste funksjonene.

iPhone 7 kamera

iPhone er det mest populære kameraet i verden, og iPhone 7 har optisk bildestabilisering som gjør at det er lettere å ta bilder selv om du beveger deg eller rister på hånden. En sensor hjelper objektivet med å motvirke selv de minste bevegelsene, noe som gir en eksponering som er opp til tre ganger større enn på iPhone 6s.

Hovedkameraet ligger på hele 12 megapiksler, noe som helt klart er nok for den som tar bilder av vennene sine, flott natur og andre ting man gjerne vil enten legge ut på Facebook eller gjemme i et fotoalbum. Selfie-kameraet har også blitt oppgradert til 7 megapiksler, noe som gjør at du kan ta bilder av deg selv fra din aller beste side.

Tidligere versjoner har hatt problemer med livløse bilder. Dette er ikke lenger et problem med iPhone 7 hvor fargetonene har blitt markant forbedret.

Kjøp en brukt Apple iPhone 7 hos Phonetrade

Selv om iPhone 7 er en litt eldre modell, så kan den nesten alt det de nye kan. Det er selvfølgelig noen funksjoner du går glipp av, men hvis ikke det er så viktig for deg å ha det absolutt nyeste så kan vi kun anbefale at du kjøper deg en iPhone 7 her hos oss. Vi garanterer at telefonen er i god stand, og du har alltid 14 dagers returrett.

2 thoughts on “iPhone 7

  1. Pingback: Kjøp en brukt iPhone 8 billig | Phonetrade.no

  2. Pingback: Kjøp en brukt iPhone 8 plus billig | Phonetrade.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *