iPhone 8 plus 256Gb

Hvis du er av typen som ikke vil gå på kompromiss med verken yteevne eller design, så er iPhone 8 Plus 256GB en telefon som passer perfekt til deg. Denne modellen kommer med mange oppdateringer og forbedringer sammenlignet med standardmodellen, og her hos Phonetrade kan du få en iPhone 8 Plus 256GB brukt til en rimelig pris.

Alle de enhetene du finner i utvalget vårt har gjennomgått ekstremt strenge kvalitetssikringer, slik at du kan være sikker på at telefonen fungerer som den skal og at den er i god stand.

Historie

Det var ikke alle som var enige om hva de skulle mene om iPhone 8 Plus da den ble lansert. Uttaket til øretelefonene var fortsatt borte, og det virker som om funksjonene og yteevnen mer eller mindre var de samme som man fikk med den tidligere modellen. Men det var kun ved første øyekast, for etter en stund stod det klart for alle og enhver at dette var en kjappere og smidigere iPhone.

Det var flere årsaker til at iPhone 8 Plus ble så populær som den ble. For det første har telefonen en fenomenal yteevne takket være den kraftige prosessoren. Den store skjermen gjorde også at telefonen fort ble en favoritt blant de som brukte telefonen mye til å spille spill og se film og video på.

Spesifikasjoner og modeller

Det tok altså litt tid før man innså at iPhone 8 Plus ikke bare var en kopi av iPhone 7 Plus, men var en iPhone som kunne stå på egne ben. En av årsakene til dette, var at designet var nesten det samme. Det er tross alt en stor forskjell som gjemmer seg på baksiden av telefonen! Med en iPhone 8 Plus får man et chassis av glass på baksiden, noe som gjør at telefonen er vanntett og mer slitesterk.

Mange har lenge etterlyst en vanntett iPhone, fordi det er mange som er redde for å ødelegge telefonen sin ved at den kommer i kontakt med vann. Det er mange som har ødelagt sin iPhone på denne måten, men nå var det altså hjelp å få fra produsenten.

Hvis man sammenligner iPhone 8 Plus med standardmodellen iPhone 8, så har Plus-modellen en mye større skjerm, noe som er tilfellet med alle Plus-modellene kontra standardmodellen. Telefonen passer derfor perfekt til de som gjerne vil bruke telefonen til å se på film og spille spill, i tillegg til de som gjerne vil kose seg med gode bilder.

Telefonen kommer dessuten med flere gode funksjoner. Den kan også lades mye fortere enn tidligere modeller, faktisk hele 50 % på en halvtime. Du kan også velge å benytte deg av muligheten for trådløs lading, men dette krever at du investerer i en ladeplate.

Liste over spesifikasjoner på iPhone 8 plus 256GB:

  • Prosessor: Apple A11 Bionic
  • Skjerm: 5,5” 1080 x 1920
  • Kamera: Dobbelt bakre kamera på 12 megapiksler & frontkamera på 7 megapiksler
  • Ram: 3 GB
  • Dimensjoner: 15,84×7,81×0,75 cm
  • Vekt: 202 gram
  • Farge: Gull, sølv, verdensromsgrå

Noe som er det samme på Plus-modellen og standardmodellen, er at man kan velge mellom tre forskjellige farger. Du kan for eksempel velge den populære iPhone 8 Plus 256GB i verdensromsgrått, eller en farge med en litt mer luksuriøs glans som gull. Den mest klassiske er selvfølgelig en iPhone 8 Plus i sølv, men det er selvfølgelig helt opp til deg hvilken utgave du vil ha. Du kan også, hvis du er heldig, velge en modell i en spesiell Product Red-utgave. Det gjør hverdagen litt mer fargerik, samtidig som den gjør noe godt for samvittigheten din, for hver gang det selges en slik utgave i rødt blir det donert et bidrag som går til støtte for AIDS- og HIV-programmer. Dette gjelder selvfølgelig kun ved kjøp av en helt ny telefon, men uansett så er det ikke alltid like lett å oppdrive en iPhone 8 Plus i rødt, siden modellene kun ble solgt i et begrenset antall.

Operativsystem

iPhone 8 Plus kom med iOS 11, og kunne tilby mange nye oppdateringer, en høyere sikkerhet og smidige funksjoner. Telefonen kan selvfølgelig oppdateres til å bruke det nyeste iOS 12, slik at man får enda mer ut av telefonen sin.

I løpet av 2019 blir iOS 13 lansert, noe som kommer til å medføre enda bedre sikkerhet og tilgang til enda flere spennende funksjoner. iPhone 8 Plus kan også oppdateres til dette.

iPhone 8 Plus 256GB kamera

Noe av det aller beste ved iPhone 8 Plus, er selve kameraet. Plus-utgaven har en dobbellinse, noe standardmodellen ikke har. Dette gir bilder i utrolig kvalitet, og objektivene sørger for gode fargetoner. Hovedkameraet er utstyrt med 12 megapiksler mens selfie-kameraet har 7 megapiksler. Med en lagringsplass på hele 256 gigabyte, så har du plass til hele bildebiblioteket ditt i telefonen.

Blitsen er også mye bedre enn tidligere, og du kan nå ta bilder selv ved dårlige lysforhold. Fargene er også forbedret sammenlignet med tidligere modeller. Nå blir bildene dine mer realistiske og levende enn noensinne før.

Derfor skal du kjøpe en brukt Apple iPhone 8 Plus 256GB

Det er mange gode grunner for å kjøpe en brukt iPhone 8 Plus 256GB. I tillegg til alle de gode grunnene vi har nevnt ovenfor, så får man en utrolig god telefon til en rimelig pris. En overhalt iPhone 8 Plus 256GB fungerer fortsatt utrolig godt, og er en telefon du kommer til å ha glede av i mange år.

Hvis du kjøper en overhalt iPhone 8 Plus 256GB uten abonnement hos Phonetrade, så kan du være sikker på at den er i god stand, og at den virker som den skal. Telefonen kommer med garanti, og du har uansett 14 dagers returrett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *