iPhone 8


iPhone 8 kom ikke med utrolig mange nye funksjoner eller egenskaper, selv om den var helt ny. Det var allikevel ingen dårlig telefon og den ble en populær erstatning for den foregående generasjonen. Den kommer med akkurat tilstrekkelig nye funksjoner for å være en interessant oppgradering fra 7-eren.

Hvis du har tenkt å kjøpe en iPhone 8, så er det gode muligheter for å gjøre det her hos oss på Phonetrade. Vi tilbyr renoverte smarttelefoner i veldig god stand, så du behøver ikke å være bekymret for at du får en kjip enhet eller en som knapt er brukbar.

Historie

Reaksjonene var blandede da den 11. generasjonen appletelefoner ble lansert september 2017. iPhone 8 kom med flere positive nye egenskaper, men samtidig fikk den kritikk siden designet var relativt uforandret og det fantes litt for mange likheter med den 10. generasjonen.

Noe som gjorde kritikken verre var lanseringen av X-modellen som mange oppfattet som overlegen i forhold til iPhone 8. Den ble sluppet rett etter og hadde flere oppgraderinger. Det betyr ikke at den 10. generasjonen var dårlig, tvert imot. De fleste kritikerne innså ved lanseringen at den var et nytt og verdig tilskudd på markedet, og at den helt klart var bedre enn 7-eren, ikke minst takket være prosessoren som kom med iPhone 8.

Spesifikasjoner og modeller

Hvis du er kjent med de tidligere modellene, så merker du fort at designet er nesten identisk rent utseendemessig. Den har fortsatt ikke det tradisjonelle uttaket til øretelefoner som forsvant med den foregående generasjonen, hjemknappen er nå berøringsbasert og chassiset gjør iPhone 8 vanntett.

Modellen er også hakket større, noe som er positivt for den som ser mye på videoer og filmer. Chassiset er laget av glass, og er det hardeste hittil. Det skal også være vanskeligere enn noensinne før å ødelegge mobilen sin hvis man mister den, men det er selvsagt ikke noe man bør teste. Man bør nok heller bruke et deksel hvis man vil være på den sikre siden. Forsiktighet fra start, så har man mer å gå på hvis uhellet skulle inntreffe.

iPhone 8 kommer i gull, sølv, og verdensromsgrå. Sistnevnte farge er en av de mest populære fargene, og er derfor veldig vanlig når man kjøper en brukt Apple iPhone 8. Du kan også være heldig å finne en iPhone 8 i rosegull, men dette er en spesialutgave, og er ikke like lett å finne på bruktmarkedet.

Liste over spesifikasjonene på iPhone 8:

  • Prosessor: Apple A11 Bionic
  • Skjerm: 4,7” 750 x 1334
  • Kamera: Hovedkamera på 12 megapiksler, selfiekamera på 7 megapiksler
  • Ram: 2 GB
  • Dimensjoner: 13,84×6,73×0,73 cm
  • Vekt: 148 gram
  • Farge: Gull, sølv, verdensromsgrå og rosegull

Noe som bør nevnes, er at den nye prosessoren er usedvanlig kraftig. Når mobilen ble lansert var det unektelig den kraftigste for sin tid. Dette innebærer at du får en smidigere og kjappere opplevelse uansett om du bruker en app, spiller eller surfer på nettet. Ifølge tester som ble gjort da den ble sluppet, så var det en av de kraftigste som fantes på markedet. Dette er en telefon hvor du ikke behøver å bekymre deg for yteevnen.

Lading av iPhone 8 har også blitt gjort raskere. Du kan nå lade mobilen til 50 % på kun 30 minutter. iPhone 8 har også trådløs lading, noe som har blitt populært med de siste generasjonene. Dette blir ekstra viktig siden batteritiden til iPhone 8 ikke nødvendigvis er den beste, og har et enda mindre batteri enn forgjengeren, men med raskere lading så slipper man å uroe seg for dette.

     

Operativsystem

iPhone 8 kommer med operativsystemet iOS 11 som var det nyeste da den ble lansert. Men du kan enkelt oppdatere den til det nyeste iOS 12. Elveren kommer med mange nye funksjoner og finesser sammenlignet med de tidligere versjonene. Du har blant annet mye bedre støtte for VR-spill og andre morsomme ting. Takket være AR-teknikken i mobilen så kan du også drive med andre ting som bruker den samme teknikken. Du kan for eksempel planlegge hvordan du skal innrede hjemmet ditt!

Generelt sett så er iOS 11 godt anerkjent, ikke minst fordi det er smidig og raskt i bruk og fungerer utrolig godt sammen med den kraftige prosessoren.

iPhone 8 kamera

Kameraet er veldig bra og har mye å by på. Samtidig bør det nevnes at kameraet er nesten identisk med det man finner i den forrige generasjonen. Det er selvsagt ikke dårlig av den grunn, og er tross alt utstyrt med et hovedkamera på hele 12 megapiksler og 7 megapiksler for selfiekameraet. Takket være den nye programvaren kan du enkelt ta livlige og fargeglade bilder.

Innmaten i kameraet er heller ikke helt identisk med 7-eren. Du får mer realistiske og naturlige bilder, selv når du bare tar spontanbilder. Dette er utrolig bra både for hverdagsbruk og for amatørfotografer som er mer seriøse med bildene sine.

Yteevnen i forhold til dårlige lysforhold er også mye bedre. Avhengig av hvor lite lys du har, så kan du få problemer med bevegelser. Bortsett fra dette vil du komme til å få tatt vakre og realistiske bilder det er verdt å vise vennene dine eller dele på sosiale medier.

Overvei en overhalt Apple iPhone 8

Prisen på iPhone 8 er ganske lav siden det er en litt eldre modell. Samtidig bør man definitivt ikke kimse av enheten, for du får tross alt mye for en lav pris. Denne modellen anbefales ikke til den som vil ha en litt billigere budsjettmobil. Sammenlignet med budsjettmerkene på markedet så får du bedre ytelse og flere funksjoner.

Kjøp iPhone 8 hvis du vil ha lav pris, et fantastisk kamera og en kraftig prosessor som gir en rask og feilfri opplevelse, uansett hva du gjør med telefonen din. Det er også verdt å huske på at man får en iPhone 8 uten abonnement, noe som gjør at du selv kan velge hvilket telefonselskap du vil være kunde hos. Det er dessuten flere selskaper som ikke fører denne modellen, noe som kan være veldig irriterende når man først har bestemt seg for å ha denne telefonen. Du slipper også nedbetaling på telefonen måned etter måned, og telefonen er din til odel og eie med en gang du har mottatt den.

iPhone 8 passer perfekt både til hverdagsbrukere og de som er litt mer seriøse i forhold til hvordan man bruker en smarttelefon og hva man skal bruke den til. Her hos Phonetrade finner du alltid brukte iPhone 8 i virkelig god stand. Vi tilbyr gode priser for gode modeller, og kan hjelpe deg med å finne en rimelig smarttelefon som passer for deg uten at du behøver å være engstelig for å få en dårlig mobil. Hvis du merker at iPhone 8 ikke helt passer for deg, så kan du i stedet for kikke på iPhone X, eller en syver hvis du vil ha en billigere og enklere modell. Dette er også den billigste iPhone 8 modellen, så hvis du vil ha en som er hakket bedre kan du ta en nærmere titt på plusmodellen som kommer med større skjerm og litt bedre yteevne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *