iPhone X 64Gb


iPhone X 64 GB, eller iPhone 10 64 GB som den også er kjent som, er mobilen som viser veien for framtidige appleprodukter, noe vi snart kommer til å se med de neste modellene etter denne. Den kommer med mange helt nye funksjoner som alle er veldig innovative, noe som også gjør den veldig risikofylt for selskapet.

Du kan kjøpe denne modellen her hos Phonetrade, og du får dermed en brukt iPhone X 64 GB som er ulåst og uten abonnement til en bedre pris enn det du kan få den til andre steder. Inkludert i prisen er også en garanti for at telefonen er i god stand og fungerer som den skal. Vi har veldig høye krav for mobilene våre, og selger kun brukte enheter som kan imøtekomme disse. Her behøver du aldri å være bekymret for hvilken stand de kommer i, for vi selger aldri dårlige eller verdiløse eksemplarer.

Historie

Tanken bak denne mobilen var altså å bli mer nyskapende. Med 7-eren og 8-eren begynte Apple å henge litt etter. Folk begynte rett og slett å bli litt lei av at alle modellene var så like, selv om det fantes noen få forbedringer. Man ville se noe nytt, noe futuristisk, og her leverte Apple sakene med den nye iPhone 10 64 GB.

Kritikere er jo som kritikere flest, så telefonen fikk allikevel en del kritikk. Sensoren på skjermen var det som irriterte folk mest, ikke minst siden ikke alle appene hadde blitt tilpasset telefonen, så det hendte at visse deler ble blokkert av sensoren og programvaren dertil. Dette problemet forsvant etterhvert og seks måneder etter at den ble lansert så var den utrolig populær. Det eneste problemet var at mobilen er ganske ny, og hvis man ser på prisen for en iPhone X 64 GB, så ser man at den lå på 1000 $ (999 $ for å være nøyaktig). Det er også en god grunn til å kjøpe den brukt!

Spesifikasjoner og modeller

iPhone X 64 GB finnes også tilgjengelig med 256 GB minne hvis man foretrekker det. Det kan være en god ide hvis du bruker mobilen din veldig mye, og ikke minst hvis det er kameraet du er ute etter.

Modellen kommer som sagt med mange spennende overraskelser. For det første har du sensoren på fremsiden som er der for ansiktsgjenkjenning. Dette er også en av de første tingene du kommer til å gjøre deg kjent med, siden det også er den teknologien som brukes for å låse opp telefonen. Det er i hvert fall veldig lettvint, og foreløpig er det ikke mange som har hatt problemer med å låse opp sin iPhone X 64 GB, under forutsetning av at man ser på mobilen når man prøver å gjøre det. Denne teknologien brukes også for Animoji, noe som er en ny funksjon som lar deg skape dine egne snakkende emojis.

En ting som alle har rost opp i skyene med iPhone X 64 GB er selve skjermen. Her er det OLED over det hele, som gir brukeren dypere farger og en skarphet man aldri har sett maken til. Uansett om du ser på favorittserien din eller om du ser på bilder du akkurat har tatt, så blir det en uslåelig opplevelse å se dem på denne skjermen.

Som tidligere modeller, kan også denne lades trådløst med en ladeplate. Dette er mulig på grunn av glasschassiset som også gjør iPhone X 64 GB vanntett. Det tar litt over 2 timer å lade batteriet fullt opp, og batteriet kan vare i over et døgn, avhengig av hvor mye du bruker telefonen din.

Liste over spesifikasjoner på iPhone X 64 GB:

  • Prosessor: Apple A11 Bionic
  • Skjerm: 5,8” 1125 x 2436
  • Kamera: Dobbelt 12 megapiksler & frontkamera på 7 megapiksler
  • Ram: 3 GB
  • Dimensjoner: 14,36×7,09×0,77 cm
  • Vekt: 174 gram
  • Farge: Sølv og verdensromsgrå

Det finnes kun to farger du kan velge mellom på denne telefonen. Enten så kan du få en verdensromsgrå iPhone X 64 GB, som er en dypere og mørkere farge, eller du kan velge en iPhone X 64 GB i sølv. Dessverre finnes det ingen svart, matt svart eller rosa gull som tilfellet var med tidligere generasjoner.

Operativsystem

Apple iPhone X 64 GB kom originalt med iOS 11. Dette var i sin tid et veldig bra operativsystem som ga en smidig opplevelse, bedre yteevne i tillegg til at man hadde fått bort mange eventuelle sikkerhetsbrister. Med iOS 12 får du en enda bedre opplevelse, høyere sikkerhet og appene fungerer markant bedre. Du kan selvfølgelig oppdatere mobilen din til 12-eren hvis du vil det.

Du kommer også til å kunne oppdatere din iPhone X 64 GB til iOS 13 når det kommer på markedet i løpet av 2019. Da får du enda bedre sikkerhet, mørk modus for en behageligere opplevelse og du får også raskere apper takket være en ytelsesoppdatering.

iPhone X 64 GB kamera

Som tilfellet også var med den foregående generasjonen, så kommer også iPhone X 64 GB med to kameraer. Hovedkameraet er et dobbelt kamera på 12 megapiksler og kommer med en utrolig god yteevne, perfekt for den som vil ta bilder i høy kvalitet. Uansett om du har tenkt å knipse et bilde av vakker natur, vennene dine eller den flotte cappuccinoen du akkurat kjøpte, så kommer denne mobilen til å greie det uten problemer.

Selfie-kameraet har også fått et realt løft med flere interessante funksjoner. TrueDepth innebærer at du får dybde i selfiene dine på en måte du aldri tidligere har sett. Du kan også redigere bildene dine direkte i iPhone10 64 GB, slik at du får det perfekte lyset og viser deg fra din beste side på bildene, slik at du uten tvil kan legge ut bedre bilder på de sosiale mediene dine.

Slik får du en iPhone X 64 GB til en god pris

Med en brukt iPhone X 64 GB får du en telefon med mange nye funksjoner med en utrolig yteevne. OLED-skjermen gjør den til et uslåelig alternativ for den som vil ha det absolutt beste. Til og med vanlige hjemmesider ser simpelthen flotte ut når du har denne dybden i fargene. Skarpheten gjør også det hele mer tydelig. Kameraet er veldig bra, akkurat slik man forventer med iPhones.

Sensoren kan virke irriterende for noen i begynnelsen, men man venner seg faktisk fort til den. Det er også litt annerledes når man navigerer i mobilen, ikke minst siden man fullstendig har sløyfet hjemknappen som man har blitt vant til. Men dette er ingenting å bekymre seg over, og når man har blitt vant til det hele får man en mer strømlinjeformet opplevelse med iPhone X 64 GB.

Det sier seg selv at denne mobilen er rimelig dyr når man kjøper den som ny. Samtidig er det forståelig at man vil ha den hvis man er seriøs omkring appleproduktene sine. Vår anbefaling er en brukt Apple iPhone X 64 GB. Du får en mye lavere pris, og når du kjøper den gjennom Phonetrade behøver du ikke å være urolig for om telefonen er i god stand eller ikke, siden vi kontrollerer og sjekker alle eksemplarene våre før vi selger dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *