iPhone 6 32Gb


iPhone 6 er en del av den åttende generasjonen av iPhones. Det var med disse telefonene at Apple begynte å produsere telefoner med en større skjerm. Selv om telefonen har noen år på baken, så er en brukt iPhone 6, 32GB et utmerket valg for den som har lyst til å kjøpe en telefon som fortsatt fungerer bra til en billig pris.

Her hos Phonetrade kan du velge mellom flere forskjellige utgaver av iPhone 6, slik at du kan få akkurat den fargen du vil ha, og en telefon med nok lagringsplass til dine behov. Selv om telefonen er brukt, så får du alltid en telefon i god stand som fungerer akkurat slik som den skal når du handler hos Phonetrade.

Historie

iPhone 6 ble lansert for fem år siden, nærmere bestemt i september 2014. Det var stor nysgjerrighet tilknyttet lanseringen, siden ryktene gikk allerede lenge før offentliggjøringen av telefonen om at Apple hadde laget en telefon med større skjerm sammenlignet med forgjengeren.

Tendensen om å ta i bruk større skjermer var allerede klar da iPhone 5 ble lansert. På det tidspunktet hadde skjermene økt til 4´´, og med lanseringen av iPhone 6 økte skjermstørrelsen til 5.5´´.

Det var likevel ikke bare en større skjerm som gjorde at denne telefonen ble en så stor suksess. Det var blant annet markant bedre batteritid på iPhone 6 sammenlignet med den tidligere toppmodellen 5s. Dessuten var prosessoren kraftigere og kameraet bedre, og man kan i prinsippet si at alle iPhonemodeller som har kommet etter disse er videreutviklinger og oppgraderinger av iPhone 6.

Telefonen har ikke blitt produsert siden 2015, og i 2016 ble telefonen erstattet av iPhone 6s. Men siden telefonen var så populær, så er det gode muligheter for å kjøpe en brukt iPhone 6, 32GB billig her hos oss.

Modeller og spesifikasjoner

Da telefonen ble lansert, så fikk man fire forskjellige størrelser å velge mellom, nemlig 16GB, 32GB, 64GB og 128GB. Selv om det for de aller fleste er nok med en iPhone 6, 32GB, så kan det være en god idé å velge en utgave med større lagringsplass hvis man har et stort mediebibliotek og mange apper.

Spesifikasjoner på iPhone 6, 32GB:

  • Prosessor: Quad Core 64 bit 1,4 GHz
  • Skjerm: 4,7” LED 1334×750
  • Kamera: Hovedkamera på 8 megapiksler og selfiekamera på 1,2 megapiksler
  • Ram: 1 GB
  • Dimensjoner: 13,81×6,7×0,69 cm
  • Vekt: 129 gram
  • Farge: Grå, gull eller svart

iPhone 6 er en relativt kraftig oppdatering fra 5s, og prosessoren gjør at telefonen er omtrent 25 % raskere enn forgjengeren. Batteritiden er dessuten også betydelig bedre, og telefonen har ikke de samme problemene når det gjelder overoppheting som forgjengerne.

Operativsystem

Den kraftige Quad Core-prosessoren gjør at man fortsatt kan oppgradere operativsystemet sitt til de nyere versjonene av iOS for å utnytte telefonen fullt ut. Så lenge iPhonemodellene bruker 64 bit prosessorer, så støtter utstyrer de aller seneste versjonene av iOS. Dette er viktig å ha i bakhodet hvis du overveier å kjøpe en brukt iPhone 6, 32GB, siden det gir en trygghetsfølelse å vite at telefonen din hele tiden kan holdes oppdatert med de nyeste operativsystemene. Dette gjør at telefonen din fortsetter å være smidig, i tillegg til at du hele tiden får bedre sikkerhet.

iPhone 6, 32GB kamera

iPhone 6 har et hovedkamera på 8 megapiksler og et selfie-kamera på 1,2 megapiksler, noe som er identisk med forgjengeren. Forskjellen er at kameraet har blitt oppdatert på flere forskjellige områder, og for første gang kan man nå ta opp video i en kvalitet på 1080p med 60 bilder i sekundet. Dessuten kan man også spille inn filmklipp i sakte fart i 720p med 120 eller 240 bilder i sekundet. Dessuten har kameraet flere kritikerroste funksjoner, som blant annet muligheten til å ta panoramabilder og intervallfotografering (engelsk: Timelapse).

Hvis du liker å laste opp forskjellige bilder og film på nettet, som for eksempel på YouTube, så fungerer dette kameraet utmerket.

Hvorfor kjøpe en brukt iPhone 6, 32GB?

En av de aller viktigste årsakene, og en av de aller beste grunnene til å kjøpe en overhalt iPhone 6, 32GB, er at telefonen fortsatt støttes av de nyeste operativsystemene. Det betyr at den ikke blir utdatert med det aller første.

For det andre, så er iPhone 6 en relativt gammel telefon, noe som betyr at prisen er lav sammenlignet med andre telefoner med samme yteevne. Du får med andre ord en kraftig og oppdatert telefon med godt kamera hvis du kjøper en brukt Apple iPhone 6. Her hos Phonetrade kan du få en rimelig telefon, som for eksempel en billig iPhone 6, 32GB. Du velger selv fargen og eventuelt om du vil ha en mindre eller større lagringsplass på telefonen. Den kommer dessuten med garanti, og du har alltid 14 dagers full returrett. Det er med andre ord ingen grunn til å engste seg unødvendig for om telefonen er i god stand eller ikke. Vi har strenge kvalitetskrav, og alle enhetene vi selger har gått gjennom strenge kvalitetskontroller for å sikre at telefonene fungerer som de skal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *