iPhone 6 64Gb


iPhone 6 er den eldste telefonen fra Apple som fortsatt støttes av alle de nyeste operativsystemene. Telefonen kan dessuten fås billig fordi den etterhvert begynner å bli relativt gammel. Telefonen er likevel både kraftig og rask, og med et hele tiden oppdatert styresystem, så er en brukt iPhone 6 64GB et godt valg for de som vil ha en iPhone med en større skjerm til en billig pris.

Her hos Phonetrade har vi et stort utvalg av iPhone 6 i alle de forskjellige fargene og størrelsene, og du kan være sikker på at du får en overhalt iPhone 6 64GB i god stand.

Historie

Med lanseringen av iPhone 6 kom Apple virkelig inn på banen når det gjaldt de såkalte «Phablets». Forventningene var store da de slapp nyheten i 2014, og ryktene hadde svirret lenge om hva man kunne forvente seg. Begeistringen var stor da avdukingen av en telefon med stor skjerm pågikk, for det var tross alt ikke snakk om kun en liten justering når det gjaldt størrelsen på skjermen. Skjermen på iPhone 6 fikk en størrelse på 5,5´´, noe som var en økning på hele 1,5´´.

iPhone 6 var dessuten utstyrt med et mye bedre batteri sammenlignet med forgjengeren, og kameraet var i absolutt toppklassen. Den kraftige 64-bit prosessoren gjorde at telefonen reagerte lynkjapt og kunne kjøre alle appene uten problem. Noe den selvfølgelig også gjør den dag i dag.

Modeller og spesifikasjoner

iPhone 6 64GB er en av versjonene med ulik lagringsplass som ble lansert. Hvis du ikke føler du trenger så mye plass på telefonen din, så kan du nøyes med en iPhone 6 16GB eller 32GB. Hvis du vil være sikker på å ha plass til alle appene, filmene og bildene dine på telefonen, så skal du velge en større modell som for eksempel iPhone 6 64GB.

spesifikasjoner på iPhone 6 64GB:

  • Prosessor: Quad Core 64 bit 1,4 GHz
  • Skjerm: 4,7” LED 1334×750
  • Kamera: 8 megapiksler
  • Ram: 1 GB
  • Dimensjoner: 13,81×6,7×0,69 cm
  • Vekt: 112 gram
  • Farge: Grå, gul eller svart

Noe av det man la merke til helt fra starten, var hvor rask iPhone 6 var sammenlignet med forgjengeren 5s. Faktisk har det vært tester som viser at den nyere modellen er 25 % raskere enn modellen som kom før.

Design

Apple har alltid vært kjent for godt design, og iPhone 6 er intet unntak. Telefonen er misunnelsesverdig, og designerne valgte å beholde hovedtrekkene fra de tidligere modellene. Chassiset har avrundede kanter av aluminium, og laget for å gi brukerne et bedre grep. Akkurat som forgjengeren iPhone 5s, så kan man velge mellom tre forskjellige farger: Gull, sølv og grå.

En ting man fort legger merke til når man holder en iPhone 6 64GB i hånden, er at kameralinsen stikker ut på baksiden av telefonen. Dette har gjort at mange har investert i et ekstra deksel. Dette for å gi linsen litt ekstra beskyttelse siden kameraet gjør at telefonen ikke kan ligge rett på en jevn overflate.

Operativsystem

Da iPhone 6 ble lansert, så var den utstyrt med det nyeste operativsystemet som fantes den gangen, nemlig iOS 8. I dag er det nyeste operativsystemet iOS 12, noe det ikke er noen problemer å oppdatere til for iPhone 6-brukere. På grunn av den kraftige Quad Core 64 bit-prosessoren, så kan iPhone 6 løpende oppdateres med det nyeste operativsystemet.

Så lenge Apple benytter seg av 64-bit prosessorer, så kan man altså hele tiden oppdatere sin brukte iPhone 6 64GB. Dette er godt å vite og er den viktigste årsaken til at denne modellen fortsatt er så populær. I tillegg til at man hele tiden har adgang til de nyeste funksjonene, så skal man også huske på at sikkerheten blir bedre for hver gang man oppdaterer til et nyere operativsystem.

iPhone 6 64GB kamera

Noe av det første man legger merke til ved kameraet på iPhone 6, er at kameralinsen stikker litt ut på baksiden av telefonen. Det kan derfor være en god idé å kjøpe et deksel for å beskytte linsen mot riper.

Når det kommer til det tekniske, så er kameraet på iPhone 6 identisk med forgjengerne sitt. Hovedkameraet er på 8 megapiksler og selfie-kameraet er på 1,2 megapiksler. Til gjengjeld har den nye modellen flere oppdateringer og oppgraderinger, og man kan ta opp video i 180p med 60 bilder per sekund for første gang i iPhones historie. Man kan også spille inn filmer i sakte fart med 120 eller 240 bilder per sekund. I tillegg kom det flere andre gode funksjoner man får stor glede av.

Hvorfor kjøpe en brukt Apple iPhone 6 64GB?

En iPhone 6 er et godt kjøp fordi den fortsatt støttes av de seneste operativsystemene. Dessuten er telefonen billig, rett og slett fordi den etterhvert begynner å bli gammel. Det er selvsagt gode nyheter for deg, siden du kan kjøpe en billig iPhone 6 64GB brukt her hos oss.

Kameraet er en klar forbedring og oppgradering sammenlignet med de foregående modellene, og er et utmerket alternativ for den som eksperimenterer med fotografering for Instagram og Twitter, og for den som gjerne vil laste opp filmer til YouTube.

Her hos Phonetrade har vi et stort utvalg av brukte iPhone 6 i god stand og som helt ny. Det eneste du skal gjøre er å bestemme deg for hvilken farge du vil ha og hvor mye lagringsplass du har behov for. Deretter mottar du en telefon som fungerer akkurat som den skal, og du har alltid 14 dagers full returrett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *