iPhone 6 plus 128Gb


iPhone 6 Plus 128 GB er den ultimate telefonen Apple lanserte i iPhone 6 familien, og selv om det i dag finnes nyere modeller med enda bedre yteevne, så har denne smarttelefonen etablert seg som kongen på markedet for brukte telefoner. Hvis man er ute etter en prisverdig telefon som klarer å håndtere alt av det siste innenfor apper, og som har stor plass til alle filene dine, så er denne telefonen et opplagt alternativ.

Selv om denne telefonen var veldig populær mens den fortsatt ble produsert, og det finnes mange telefoner i sirkulasjon på bruktmarkedet, så kan det være vanskelig å finne den nøyaktige telefonen man helst vil ha. For enten så er det feil størrelse på minnet, feil farge, dårlig stand eller for høy pris når man leter blant alle annonsene. Når man har bestemt seg for å kjøpe en brukt iPhone 6 Plus 128 GB, så har man som oftest ikke lyst til å vente i uker og måneder på at den riktige telefonen skal dukke opp. Det er derfor vi på Phonetrade har gjort jobben for deg og samlet alle populære modeller av brukte iPhones «under ett tak», så du kjapt og enkelt kan velge og legge inn en bestilling.

Historie

September er en høytid for alle som liker appleprodukter, siden det er i denne måneden firmaet pleier å lansere nye generasjoner av iPhones. I 2014 var det iPhone 6 Plus som var den store nyheten i teknologiverden. Det er ingen som har hatt flere forskjellige smarttelefoner som har kunnet unngå å legge merke til at telefoner med veldig store skjermer var, siden midten av 2010-tallet, det som de aller fleste konsumentene foretrakk. Disse store telefonene kunne til og med konkurrere med de marginalt større nettbrettene. Med en såkalt «phablet» kunne man gjøre alt det en vanlig telefon kunne gjøre, men det ble også betydelig mer bekvemt å bruke telefonen som en komplett multimediasentral. Det var dette voksende markedet som iPhone 6 Plus med sin store 5.5´´ skjerm var rettet mot.

Apples strategi har som oftest vært å redusere prisen på de eldre generasjonene av telefoner når man slipper nye modeller. Dette skjedde til og med for iPhone 6 Plus når 6s kom på markedet ett år etter. I 2016 ble iPhone 6 Plus dyttet ut av sortimentet til fordel for iPhone 7, selv om telefonen på visse markeder fortsatt ble produsert fram til 2018.

Modeller og spesifikasjoner

For å kunne utnytte telefonens sterke multimediakapasitet maksimalt, er det viktig at man har nok minne for å lagre filene sine. Nettopp derfor er varianten med 128 GB veldig populær. Dette er den største lagringsplassen man kan få i sin iPhone, og passer bra til den som vil ha filmer, bilder, videoklipp i høy kvalitet og mengder med praktiske apper lagret direkte på telefonen. Dette gjør at man alltid har adgang til et stort mediebibliotek uansett om man har en internettkobling eller ikke.

6 Plus er utstyrt med en 1,4 GHz prosessor som enkelt kan kjøre flere krevende applikasjoner samtidig og man behøver aldri å være begrenset av en telefon som ikke klarer trykket fra grafikkintensive applikasjoner som spill og videoredigering. I tillegg til en kjapp og godt presterende telefon, får man også et kraftigere batteri som gjør at man kan være lenge på farten uten å måtte stoppe for å lade telefonen.

iPhone 6 Plus 128 GB spesifikasjoner:

  • Processor: Quad Core 64-bit 1,4 GHz
  • Skjerm: 5,5” LED 1920×1080
  • Kamera: 8 megapiksler
  • Ram: 1 GB
  • Dimensjoner: 15,81×7,78×0,71 cm
  • Vekt: 172 gram
  • Farge: Grå, Svart eller Gull

Operativsystem

En svakhet ved gamle telefoner kan være at selv om de fortsatt virker bra, så støttes de ikke lengre med programvareoppdateringer fra utvikleren. Dette er ikke tilfelle med iPhone 6 Plus. Apples operativsystem iOS støtter alle iPhones som har en 64-bits prosessor med sine seneste versjoner. Dette er gode nyheter for den som overveier å kjøpe en brukt iPhone 6 Plus 128 GB. Dette er en av de eldre og billigere telefonene som fortsatt klarer å kjøre den seneste versjonen av operativsystemet fra Apple.

Kamera

iPhone 6 Plus var den første som hadde en rekke kamerafunksjoner for fotointeresserte Appleentusiaster. Blant disse funksjonene merkes en forbedret HDR-fotografering. På videofronten fikk man en ny innspillingsmulighet med 1080p 60fps, noe som er en absolutt nødvendighet for de som vil bruke sin smarttelefon til å produsere video. Hvis man er ute etter 4K-video får man heller kjøpe en ny generasjon av iPhone siden dette ikke ble introdusert før iPhone 6s.

Er iPhone 6 Plus 128 GB den rette telefonen å kjøpe i dag?

En del av de eldre og billigere iPhonetelefonene på bruktmarkedet begynner å merke alderen. De er fortsatt veldig gode telefoner, men den maskinvaren telefonen er utstyrt med klarer ikke å konkurrere med nyere modeller. iPhone 6 Plus er ikke en av de telefonene og for mange kan denne telefonen levere alt det man trenger til en betydelig lavere pris enn den siste toppmodellen. Ved å kjøpe den store versjonen med hele 128 GB minne, kan ens telefon dessuten fungere som både mediebibliotek og ekstern harddisk. Det gjør den til en perfekt kompanjong til en bærbar datamaskin fra Apple.

Hvis dette er funksjoner man setter pris på, så er det vanskelig å motivere seg selv til å kjøpe en eldre og billigere telefon enn en iPhone 6 Plus. Har man et større budsjett, så kan man ved å kjøpe en nyere telefon som for eksempel iPhone 6s Plus få 4K-video, bedre kamera og raskere prosessor. Dog, som mediemaskin på egne ben er 6 Plus fortsatt helt klart nok for de aller fleste.

Hos Phonetrade kan du allerede i dag legge inn en bestilling på iPhone 6 Plus 128 GB til en god pris. Velg akkurat den fargen du ønsker deg, og du får telefonen tilsendt pakket i vår egen innpakning komplett med alle kabler og ladere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *