iPhone 6s 64Gb


Noen syns at det viktigste er størrelsen på mobiltelefonen, og noen vil gjerne ha en liten enhet man kan ha i lommen. Dog, ettersom teknologien går fremover og bruksområdene for smarttelefoner blir større og større, så er det normalt at man gjerne vil ha en telefon i et større format som går fra å være noe man bruker først og fremst på grunn av mobiliteten til å være en enhet som virkelig er en fryd å bruke. For de som befinner seg i den siste kategorien, kan en brukt iPhone 6s Plus 64GB være et fantastisk kjøp.

Hvis man leter etter en brukt iPhone, uansett om man vil ha en riktig stor modell som 6s Plus, en telefon i mellomstørrelse som kusinen 6s eller en klassisk minitelefon som iPhone SE, så støter man ofte på et problem. Brukte iPhones i god stand er utrolig populære på bruktmarkedet og det kan være vanskelig å finne akkurat den modellen man leter etter. Når den først dukker opp virker det også som om prisen er høyere enn hva man egentlig burde betale for en brukt telefon.

Dette er et problem som Phonetrade løser for deg. Her kan du enkelt kjøpe akkurat den telefonen du gjerne vil ha, med akkurat de spesifikasjonene du ønsker, og kan kjøpe telefonen for en fast pris. Du kan også være helt sikker på at telefonen er i god stand og kommer med ladere og kabler.

Historie

Phablet var et ord som ble mye brukt på midten av 2010-tallet. Smartphones hadde kommet en lang vei siden den første iPhonen så dagens lys i 2007. Etterhvert som de ble i stand til å kjøre avanserte applikasjoner, avspille videoer i høy kvalitet (som tidligere kun var mulig på datamaskiner med stor yteevne), så ble de små skjermene som de fleste smarttelefonene var utstyrt med oppjustert sammen med maskinvare for å gjøre mer og bli mer vanlige. Nettbrett hadde bevist hva en mobil enhet kunne gjøre, og for å kunne by på den samme opplevelsen begynte mobiltelefonprodusentene å designe telefoner med større skjermer.

iPhone 6s Plus er en del av denne utviklingen, og når den kom i 2015 var telefonen den mest optimale telefonen fra Apple noensinne. Telefonen har en høyoppløselig skjerm og stabile funksjoner, noe som gjorde at det helt klart var verdt å gå rundt med en litt større telefon.

Det faktum at Apple fortsatte med å produsere nye modeller i denne størrelsen, viser at iPhone 6s Plus dekket et behov på markedet. Dessuten var det et bevis for at dette er en av modellene som er blant de mest populære man kan kjøpe brukt, selv om telefonen ikke lenger finnes i Apples sortiment.

Modeller og spesifikasjoner

Den store skjermen hadde allerede blitt introdusert i løpet av generasjonen tidligere, men med 6s Plus vokste maskinvaren sammen med den store skjermen. Ved å doble det tilgjengelige RAM-minnet og skru opp hastigheten med en sterkere prosessor, garanterte man at den nye telefonen kunne prestere perfekt i multimediaappene som ble laget for å dra nytte av den store skjermen.

I løpet av de årene iPhone 6s Plus var en del av produksjonen, så ble det lansert fire ulike farger og fire ulike størrelser på lagringsplassen. 64 GB var den nest største og gir tilstrekkelig lagringsplass for de aller fleste. Som en del av trenden som gikk parallelt med de større skjermene, var at det ble mer populært å strømme filmer, musikk og forskjellige typer spill. Denne trenden har gjort at det har blitt mindre viktig med stort internt minne, men det blir fortsatt viktig for den som vil ha mange forskjellige apper, eller den som tar mange bilder og filmer, og som gjerne vil beholde disse på telefonen.

iPhone 6s Plus 64GB spesifikasjoner og yteevne:

  • Processor: Quad Core A8 64 bit 1,85 GHz
  • Skjerm: 5,5” LED 1920×1080
  • Kamera: 12 megapiksel
  • Ram: 2 GB
  • Dimensjoner: 15,8×7,79×0,73 cm
  • Vekt: 192 gram
  • Farger: Gull, sølv, Space-grå og Rosagull

Kamera

En av de mest alminnelige grunnene til å velge 64 eller 128 GB minne i sin iPhone 6s Plus, er fordi man bruker kameraet veldig ofte. Med et kamera som man finner i denne telefonen, så er det vanskelig å ikke forstå hvorfor dette er en tungtveiende grunn.

Her får man høyere oppløsning både for video og stillbilde enn det man noensinne tidligere har sett i en iPhone. Resultatet den kreative fotografen kan få ut av dette kameraet er forbløffende. Fakta er at de seneste modellene kun har introdusert små forbedringer i forhold til 6s Plus, noe som innebærer at dette kameraet fortsatt holder mål den dag i dag. Det er ingen som kommer til å tro at de velproduserte filmene og imponerende bildene dine har blitt tatt med en flere år gammel brukt iPhone 6s Plus.

Operativsystem

En av hemmelighetene for den som vil forlenge levetiden på telefonen sin, er å alltid ha installert den siste utgaven av operativsystemet. Her har iPhonebrukere en fordel i forhold til de fleste brukerne av Androidtelefoner, siden Apple tradisjonelt støtter de gamle telefonene sine. Alle iPhones med en 64-bit prosessor støttes fortsatt av iOS, noe som gjør at man lett kan holde iPhonen sin oppdatert.

Bør man heller kjøpe en ny telefon enn iPhone 6s Plus?

Når man går rundt og vurderer om man skal kjøpe en mobiltelefon, så er det lett og bli forført av de seneste modellene og si til seg selv at man rett og slett bare er nødt til å ha den nyeste telefonen. Faktum er likevel at flere av Apples eldre modeller fortsatt kan måle seg med de aller nyeste modellene. iPhone 6s Plus er fortsatt en veldig stabil telefon som både er rask, veldesignet og holdbar. Prosessoren klarer de aller fleste prøvelsene, og kameraet er i prinsippet like bra som på de nyere modellene. Dette betyr at hvis man først og fremst er ute etter kameraet på telefonen sin, så kan man spare mange penger ved å kjøpe en brukt iPhone 6s.

En av årsakene til at mange unngår bruktmarkedet og heller bestiller en helt ny telefon, er at det kan oppleves som utrygt å kjøpe en såpass dyr elektronisk dings som en telefon brukt. Dog allikevel, ved å bestille fra Phonetrade behøver du ikke å engste deg for å få en stjålet telefon eller en enhet med skjulte feil. Vi har grundig testet brukte iPhones, så her kan du trygt bestille den du har lyst på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *