iPhone 7 32Gb


I 2016 ble den nyeste modellen i Apples produksjonslinje lansert, nemlig iPhone 7, 32 GB. Den kom med flere nye egenskaper og funksjoner men ble møtt av en del skepsis da modellen først ble annonsert. Kritikken forsvant mer eller mindre etter at kundene fikk seg en iPhone 7, 32GB i hendene, og i dag ansees enheten for å være absolutt minstekravet hvis man har tenkt til å bli bedre kjent med iPhone.

Når du handler hos oss på Phonetrade, så kan du finne Apple iPhone 7, 32GB billig. Vi stiller alltid høye krav på de brukte enhetene våre og tilbyr kun modeller som er i god stand og som gir god yteevne til prisen. Med 32GB så får du også nok lagringsplass for multimedia som foto, video, musikk og alt mulig annet hyggelig.

Historie

iPhone 7, 32GB er den 10. generasjonen iPhone og ble først introdusert i 2016. Selv om man kanskje ikke vet så utrolig mye om Apple, så var det nok ikke mange som ikke la merke til lanseringen, ikke minst på grunn av den kritikken telefonen ble møtt med. Når man først avslørte iPhone 7, 32GB den 7. september 2016, så fortalte man blant annet at det var «modig» å utelate uttaket for øretelefoner, noe som de fleste kundene ikke var glad for.

Samtidig fikk iPhone 7, 32GB også kritikk får at modellen nesten virket identisk med sekseren, den foregående generasjonen. Til tross for dette var salgstallene gode, og etter hvert stilnet kritikken også. Det oppsto en del komplikasjoner senere med blant annet telefoner som hadde alvorlige funksjonsfeil og som kunne begynne å brenne. Selvfølgelig har man nå funnet en løsning på alt dette, og det er ingenting nye forbrukere behøver å bekymre seg om.

Spesifikasjoner og modeller

iPhone 7, 32GB ser rent utseendemessig ut som sine forgjengere, men det finnes en del forskjeller, også på chassiset. For det første har du nå en hjemknapp som er trykkfølsom i stedet for en fysisk knapp man skal trykke ned. Chassiset er vanntett, noe som er positivt for den som bekymrer seg for å bruke telefonen i nærheten av vann. Her skal du allikevel være litt oppmerksom, siden iPhone 7, 32GB har en viss historie om at høyttalerne kan bli ødelagt hvis de havner på dypt vann.

Sammenlignet med forgjengeren, så er også det tekniske innholdet markant forbedret. Du får for eksempel bedre lyd takket være de doble høyttalerne som gir mer levende lyd når du spiller musikk, ser på en video eller spiller spill. Det finnes dessuten enheter med større lagringsplass, og på Phonetrade finner du både 128 og 256GB.

Liste over spesifikasjoner på iPhone 7:

  • Prosessor: Apple A10 Fusion
  • Skjerm: 4,7” 750 x 1334
  • Kamera: Hovedkamera på 12 megapiksler & selfiekamera på 7 megapiksler
  • Ram: 2 GB
  • Dimensjoner: 13,83×6,71×0,71 cm
  • Vekt: 138 gram
  • Farge: Gull, sølv, rosegull, sort, jet-sort & rød

Hvis man skal si noe negativt, så er det antakelig at iPhone 7, 32GB kommer uten uttak til øretelefoner. Dette var også den første modellen som introduserte dette. Men det betyr ikke at du ikke kan bruke øretelefoner. For det første så har du Airpods du kan bruke, og for det andre så har du også øretelefoner med lightningkobling. Ellers så kan du bruke et adapter hvis du foretrekker det.

Du finner modellen i flere forskjellige farger, blant annet rosegullfarget iPhone 7, 32GB. Det er likevel helt klart den jet-sorte iPhone 7, 32GB som er den mest populære. Denne telefonen kommer dessuten i sølv, sort og gull.

Operativsystem

En av årsakene til at iPhone 7, 32GB fortsatt er et rimelig alternativ er faktisk operativsystemet. Den nyeste versjonen akkurat nå er iOS 12, og iOS 13 er rett rundt hjørnet. Med denne modellen kan du oppdatere den hele veien opp til nummer 12 fra den originale iOS 10, og mest sannsynlig opp til nummer 13 når den en gang kommer.

Det er et markant forbedret operativsystem som kommer med bedre sikkerhetsfunksjoner og flere funksjoner generelt. Du får ganske enkelt bedre yteevne med iPhone 7, 32GB. Selv om det er en litt eldre modell så blir man ikke sperret fra å bruke den seneste softwaren.

iPhone 7, 32GB kamera

Kameraet er også mye bedre på iPhone 7, 32GB hvis man sammenligner med foregående modeller. Noe av det beste er at man nå har forbedret bildekvaliteten på bilder som tas under dårlige lysforhold. Selv om du ikke har et ordentlig fotostudio, så kan du allikevel få flotte bilder. Hovedkameraet kommer med 12 megapiksler, noe som er helt fint for en litt eldre modell. Du har også et selfie-kamera som kommer med 7 megapiksler, noe som er mye høyere enn forgjengerne som sjeldent kom opp på mer enn under halvdelen.

Fargetonene har også gjennomgått forbedringer. Med forgjengerne så hadde man ofte problemer med at bildene så litt livløse ut. Det var ikke et veldig stort problem, men det irriterte ikke minst de som ofte tok bilder med vennene sine eller ute i vakker natur. Dette har nå gått gjennom en virkelig forbedring med iPhone 7, 32GB.

Ikke kims av Apple iPhone 7, 32GB

Hvis du ikke har hatt en Applemobil tidligere, eller hvis du er interessert i en litt billigere variant, så er det definitivt denne modellen du bør kikke på. Den har selvfølgelig ikke alle de fordelene man får med de siste og nyeste enhetene, men prisen på en iPhone 7, 32GB er mye lavere, og du får fortsatt det man gjerne vil ha med en ny telefon.

Kameraet er som sagt mye bedre og du får også bedre oppløsning på skjermen. Det vanntette chassiset er også et stort pluss for den som er redd for å miste telefonen sin i vannet. Hvis du er vant til å bruke mer tradisjonelle øretelefoner sammen med telefonen din, så kan det kreves litt tilvenning. Airpods koster en del, men det finnes gode alternativer for den som heller vil kjøre mer tradisjonelt. I verste fall kan du alltid bruke en adapter, noe som har blitt en populær løsning for mange brukere.

Du har mulighet til å kjøpe en iPhone 7, 32GB her hos Phonetrade. Vi stiller som sagt veldig høye krav til mobilene vi selger, og tilbyr kun hele modeller i god stand. Dermed får du sjansen til å få deg en telefon til en billig pris, og ofte blir det enklere for deg å finne de litt mer sjeldne modellene, som for eksempel en rosegullfarget iPhone 7, 32GB som kun ble solgt en kort periode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *