iPhone 7 plus


Hvis du er ute etter en en mellomting mellom en smarttelefon og et nettbrett, en Phablet som det ofte kalles, kan iPhone 7 Plus være noe for deg. Det finnes mange fordeler med denne sammenlignet med den vanlige modellen, noe du kan lese mer om nedenfor.

Prisen på en iPhone 7 Plus er mye rimeligere når du kjøper den overhalt, så det kan være en god idé å ta en nærmere kikk på det hvis du er ute etter et budsjettalternativ. Her hos Phonetrade får du alltid tak i en overhalt iPhone 7 Plus i høy kvalitet, og god stand er selvfølgelig alltid en prioritet hos oss. Som kunde behøver du derfor ikke å bekymre deg for å få en ubrukelig telefon.

Historie

iPhone 7 Plus ble sluppet i september 2016, noe som skapte en del liv og røre. Ikke minst fordi de hadde valgt å utelate den tradisjonelle utgangen til øretelefonene alle hadde blitt vant til. Dette var noe som en del mennesker var bekymret over, mens det for andre var totalt uvesentlig eller attpå en fordel.

Å lansere Plus-modeller hadde allerede blitt en standard da den 10. generasjonen ble sluppet, og tanken er å tilby en mobil som er hakket bedre enn den vanlige. Fordelen er at man får en større skjerm og får litt bedre kapasitet sammenlignet med standardmodellen. Både den vanlige enheten og iPhone 7 Plus ble populær, og når folk pekte på forskjellene fra 6S, så tok den nye modellen fort over som den nye standarden for applekunder over hele verden.

Spesifikasjoner og modeller

Sammenlignet med standardmodellen, så kommer iPhone 7 Plus sin skjerm i en stor størrelse. Den kalles tross alt ikke for Phablet for ingenting. Det kan kanskje virke som en overdrivelse for noen, men modellen er perfekt for den som bruker en hel del multimedia på mobilen, som for eksempel videoer og filmer. Hvis du ofte ser på Netflix, eller vil kikke på noen favoritter på YouTube, så kan det være veldig bra med en større skjerm.

I tillegg er iPhone 7 Plus vanntett, noe som er et stort pluss for de som er redde for å søle vann på telefonen sin, eller som sitter med den i badekaret. Dette var en etterlengtet funksjon, og med den 10. generasjonen så ble det endelig en realitet, så det er med andre ord ikke unikt for Plus-modellen.

Det faktum at telefonen kommer uten minijack-inngang behøver ikke nødvendigvis å være et stort problem, avhengig av hvordan du bruker telefonen din. Du får selvfølgelig de inkluderte øretelefonene som tilsluttes via lightningkontakten. Problemet med iPhone 7 Plus oppstår kun hvis du forlanger å bruke øretelefoner med jack-kontakt eller om du vil lade mobilen mens du hører på musikk, men da er selvsagt Airpods alltid et alternativ, siden du da kan høre på musikk helt trådløst.

     Liste over spesifikasjoner på iPhone 7 Plus:

  • Prosessor: Apple A10 Fusion
  • Skjerm: 5,5” 1080 x 1920
  • Kamera: Dobbelt hovedkamera på 12 megapiksler & selfiekamera på 7 megapiksler
  • Ram: 3 GB
  • Dimensjoner: 15,82×7,79×0,73 cm
  • Vekt: 188 gram
  • Farge: Gull, rosegull, sort, jet-sort & rød

iPhone 7 Plus kommer i flere forskjellige farger. Du har for eksempel gull, rosegull, jet-sort eller mattsvart som det også kan kalles. Det er altså allerede her flere variasjoner å velge mellom, og du har dessuten forskjellige deksler du kan bruke. Hvis man vil ha en virkelig flott mobil, så kan det være en god ide å ta en nærmere kikk på en rød iPhone 7 Plus. Dette er en spesialutgave som i dag er veldig sjelden, men det finnes allikevel muligheter for å finne en brukt rosegullfarget iPhone 7 Plus i ny og ne.

Mobilens standardminne ligger på 32GB, akkurat som standardenheten. I tillegg har du også en modell med 128 gigabyte og den litt mer sjeldne varianten med 256GB. RAM-minnet er ikke dårligere heller. En forskjell med Plus er at du faktisk får 3GB i stedet for 2GB, noe som gir markant bedre yteevne. Du får til og med bedre batteritid siden batteriet i mobilen er større enn i den vanlige modellen.

Operativsystem

Da telefonen ble lansert, kom iPhone 7 Plus med iOS 10. Dette var imidlertid i 2016, og var det nyeste operativsystemet den gangen. Selv om du har en overhalt iPhone 7 Plus, så har du fortsatt mulighet til å få de seneste oppdateringene, som i dag er iOS 12 og i den nærmeste fremtiden blir det aktuelt med iOS 13.

iPhone 7 Plus kamera

Noe som definitivt er annerledes med iPhone 7 Plus sammenlignet med den mindre varianten, er at du får et bedre kamera. I stedet for et vanlig kamera med singellinse, så får du i stedet en dobbellinse. Dette gir deg bedre dybde i bildene dine og åpner opp for bedre fotomuligheter i det hele tatt.

I iPhone 7 Plus har du dessuten et generelt bedre kamera enn forgjengerne. Fargetonene er bedre og bildene blir mer levende, noe som ikke minst er viktig om du har tenkt å ta bilder utendørs. I tilfelle av dårlige lysforhold, så er kameraet utrustet med programvare for å ta bedre bilder under slike omstendigheter, noe som er en favoritt blant amatørfotografene.

Derfor bør du kjøpe en brukt iPhone 7 Plus

Det finnes mange gode grunner til å kjøpe en billig, brukt iPhone 7 Plus, for det er ikke slik at kvaliteten er dårligere eller at mobilen ikke fungerer ordentlig. Hos Phonetrade stiller vi utrolig høye krav til de brukte telefonene våre, og vi krever at de skal være i god stand, selv om de har blitt brukt.

Du får generelt en veldig god mobil med et bra kamera, doble høyttalere for bedre lyd og en stor skjerm. 32GB gir deg dessuten nok lagringsplass for hverdagsbruk, og kommer til å være nok lenge, såfremt du ikke tar hundrevis av bilder hver eneste dag. Hvis det er tilfellet, så bør du nok heller kikke på modellen med 128GB lagringsplass.

Spesifikasjonene på iPhone 7 Plus er også veldig gode. Du får større arbeidsminne, 50 % for å være nøyaktig, noe gir som gir en utrolig yteevne. Dette er ikke minst viktig siden skjermen er større og sannsynligvis kommer til å bli brukt til videoer og filmer. Det gjør dessuten også at surfing på nettet og apper fungerer bedre, noe som alltid er et pluss. Den veier selvfølgelig litt mer på grunn av størrelsen, men fortsatt under 200 gram. Det bør derfor ikke være noen stor forskjell for de fleste som er vant til en mindre skjerm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *