iPhone 8 256Gb

Da iPhone 8 ble lansert, så var det mange som var forundret over at det ikke var flere nye funksjoner sammenlignet med den foregående modellen. Det er fortsatt snakk om en veldig god telefon, og telefonen har flere nye, gode og interessante oppdateringer.

Hos Phonetrade kan du kjøpe en ulåst iPhone 8 256GB uten abonnement til en rimelig pris. Vi tilbyr nemlig overhalte iPhones slik at du kan få en god telefon uten å måtte betale nypris. Det er tross alt en del penger å spare, og du kan være sikker på at telefonen er i god stand og fungerer som den skal.

Historie

iPhone 8 er en del av den 11. generasjonen er appletelefoner, og fikk en del kritikk for å ligne for mye på den 10. generasjonen. Kritikken handlet mest om at designet var relativt uforandret, i tillegg til at det ikke var så mange nye funksjoner.

Denne kritikken ble tøffere med lanseringen av X-modellen rett etterpå, for med denne modellen var det mange nye funksjoner, og man kunne se at dette var en helt annen telefon enn forgjengerne. Kritikken stilnet likevel etterhvert som man innså at iPhone 8 saktens kunne stå på egne ben og ikke nødvendigvis hele tiden måtte sammenlignes med en annen telefon, ikke minst takket være den kraftige prosessoren.

Spesifikasjoner og modeller

iPhone 8 har heller ikke det tradisjonelle uttaket til øretelefoner. Hjemknappen er nå berøringsbasert og det nye kabinettet gjør at telefonen er vanntett.

Modellen er dessuten hakket større enn syveren, noe som gjør at telefonen passer perfekt til de som gjerne vil se filmer og videoer på telefonen sin. Baksiden av telefonen er dessuten laget av glass, og glasset er vanskeligere å ødelegge enn noensinne.

Man kan velge mellom tre forskjellige farger hvis man vil ha en iPhone 8, og den mest populære varianten av denne modellen er en verdensromsgrå iPhone 8 256GB, men du kan også velge mellom gull og sølv. Det skal også sies at hvis man er heldig, så kan man få tak i en iPhone 8 256GB i rosegull, men disse telefonene er dessverre ganske sjeldne siden de kun ble solgt i et begrenset antall.

Liste over spesifikasjonene på iPhone 8 256:

  • Prosessor: Apple A11 Bionic
  • Skjerm: 4,7” 750 x 1334
  • Kamera: Hovedkamera på 12 megapiksler & selfiekamaera på 7 megapiksler
  • Ram: 2 GB
  • Dimensjoner: 13,84×6,73×0,73 cm
  • Vekt: 148 gram
  • Farge: Gull, sølv, verdensromsgrå og rosegull

Det går også raskere å lade en iPhone 8 256GB enn forgjengeren, og nå tar det kun 30 minutter å lade telefonen 50 %. Du kan også benytte deg av muligheten for trådløs lading, men det innebærer at du selv skaffer en ladeplate.

Operativsystem

Selv om iPhone 8 ble lansert med operativsystemet iOS 11, så er det ingen problem med å oppdatere telefonen til å kjøre med operativsystemet iOS 12 som er det nyeste. iOS 11 kom med mange nye funksjoner og finesser sammenlignet med de tidligere versjonene, og du får blant annet mye bedre støtte for VR-spill og andre tyngre funksjoner og apper.

Prosessoren er usedvanlig kraftig, og da telefonen ble lansert var dette den kraftigste prosessoren i sin tid. Det betyr blant annet at telefonen kjører smidig og kjappere uansett om du kjører tunge apper, spiller eller surfer på nettet.

iPhone 8 256GB kamera

Telefonen har et veldig godt kamera, og dette er nesten identisk med det kameraet man finner i den forrige generasjonen iPhones. Hovedkameraet er på hele 12 megapiksler mens selfie-kameraet er på 7 megapiksler. Den nye programvaren sørger for at du kan ta bilder fulle av liv og farger. Forskjellen på dette kameraet og den tidligere versjonen, er at du her får mer realistiske og naturlige bilder selv når du plutselig får lyst til å knipse litt mer spontant underveis.

Yteevnen er bedre når det kommer til å ta bilder under dårlige lysforhold, men kameraet kan fortsatt få litt problemer hvis det er veldig mye bevegelse ved dårlige lysforhold.

Overvei en overhalt iPhone 8 256GB uten abonnement

På grunn av at iPhone 8 har noen år på baken, så kan man få den til en veldig rimelig pris. Man får en super telefon med god balanse mellom pris og yteevne, og operativsystemet kan hele tiden oppdateres slik at du kan få glede av nye funksjoner på telefonen din.

Kameraet er fantastisk, og hvis du kjøper en brukt iPhone 8 256GB har du massevis av plass til mengder av bilder og filmer. Det betyr at du hele tiden kan ha hele mediebiblioteket innen rekkevidde mens du er på farten. Her hos Phonetrade finner du alltid en brukt iPhone 8 i god stand, og vi kan hjelpe deg med å finne den helt riktige modellen. Selv om det er snakk om en ulåst iPhone 8 256GB uten abonnement, så får du fortsatt en telefon med garanti for at den virker som den skal. Du har dessuten også 14 dagers returrett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *