iPhone 8 64Gb


iPhone 8 64GB minner mye om den foregående generasjonen, 7-eren. Den kommer også med en del gode forbedringer som gjør telefonen til et utmerket valg for den som er ute etter en optimal telefon til en god pris. Siden det er en litt eldre modell, så kan du finne en iPhone 8 64GB relativt billig. 

Hvis du kjøper den her hos Phonetrade, så kan du finne den enda billigere siden våre mobiler er renoverte og i veldig god stand. Dette gir deg sjansen til å kjøpe iPhone 8 64GB i god stand og til en mye billigere pris enn om du kjøper den ny i butikken. Vi stiller strenge krav til de telefonene vi selger, og du som kunde behøver aldri å være engstelig for hvilken stand den kommer i.

Historie

Lanseringen av iPhone 8 64GB var en av de minst spennende, noe som er uvanlig når det gjelder appleprodukter. Hvorfor, ble fort ganske tydelig. Kundene forventer seg noe nytt og spennende, men i stedet fikk de en forbedret variant av 7-eren. Når så mobilen likevel ble testet og brukt en del, innså de fleste at den var mye bedre.

Med en sterkere prosessor, sterkere glass og en litt større størrelse, så ble den fort populær blant brukerne, men det var fortsatt mange som anså X-modellen som mye bedre, en modell som ble sluppet rett etter iPhone 8 64GB i 2017. Selv om telefonen ikke ble rangert spesielt høyt, så kan man rolig si at reaksjonene var blandede.

Spesifikasjoner og modeller

Det første du merker når du har denne telefonen foran deg, er at iPhone 8 64gig minner veldig mye om de to tidligere generasjonene. Det strømlinjede designet er der fortsatt, men det finnes noen forskjeller som du ikke minst merker når du holder den i hånden. For det første merker du at chassiset er glassbasert, men du behøver ikke å være redd for sprekker. Glasset på denne telefonen er mer holdbart enn på de tidligere modellene. Dette innebærer derimot også at din iPhone 8 64GB er litt tyngre enn tidligere modeller. Den veier således 148 gram for å være helt nøyaktig. Modellen er også litt større enn forgjengerne.

Når det gjelder farger, så har du litt å velge mellom. iPhone 8 64GB sin verdensromsgrå farge kommer med en svartaktig farge som ved nærmere øyesyn faktisk er litt gråaktig. Det er også denne som er den mest populære fargen. Det finnes også mobiler med gull og sølv. I tillegg finner vi også en iPhone 8 64GB i rosegull, men denne vakre røde mobilen er relativ sjelden siden det er en spesialutgave som bare finnes i begrenset antall.

Liste over spesifikasjonene på Apple iPhone 8 64GB:

  • Prosessor: Apple A11 Bionic
  • Skjerm: 4,7” 750 x 1334
  • Kamera: Hovedkamera på 12 megapiksler & selfiekamera på 7 megapiksler
  • Ram: 2 GB
  • Dimensjoner: 13,84×6,73×0,73 cm
  • Vekt: 148 gram
  • Farge: Gull, sølv, verdensromsgrå eller rosegull

Så over til de interne forskjellene på mobilen. For det første så er batteriet litt mindre enn på de foregående generasjonene. Det betyr at man blir nødt til å lade den litt oftere. Her får man fortsatt en fordel med at ladingen går mye raskere med cirka 50 % på 30 minutter. Dessuten har iPhone 8 64GB trådløs lading.

Prosessoren er også mye bedre enn i 7-eren. Apples iPhone 8 64GB kommer med Apple A11 Fusion Biotic chip. Det gir en mye bedre og smidigere brukeropplevelse, og du kommer sannsynligvis ikke til å kunne overanstrenge mobilen din, uansett hvor tunge apper du kjører på den.

Operativsystem

iPhone 8 64GB ble sluppet med iOS 11 installert. Det var et bra operativsystem for sin tid og kom med mange interessante forbedringer. For det første hadde iOS11 forbedret støtte for AR-teknikk, noe man ikke minst bruker i spill, men det finnes også flere andre apper som bruker dette, blant annet en designapp.

Du får enda bedre sikkerhet og yteevne. Blant annet så får brukerne mye mer informasjon om batteriforbruket sitt med iOS 11. På den måten får du et bedre innblikk i hva som tærer på batteriet, og hva du kan gjøre for å minske forbruket.

Du kan også oppdatere mobilen din til iOS 12 som er det foreløpig nyeste operativsystemet. Med iOS 12 får din iPhone 8 64GB enda bedre yteevne. Der får du alle de siste sikkerhetsoppdateringene, noe som fører til en sikrere opplevelse for deg som bruker.

iPhone 8 64GB kamera

Med en iPhone 8 64GB får du et hovedkamera på 12 megapiksler. Dette kan gi deg livlige og realistiske bilder, også fordi Apple har forbedret fargetonene så bildene har mer liv enn på de tidligere modellene. Du har også et selfiekamera på 7 megapiksler som du kan bruke til å ta flotte portrettbilder beregnet på sosiale medier.

Kameraet er best egnet til vanlig hverdagsbruk, og hvis man er veldig seriøs i forhold til å være en mobilfotograf, så bør man kanskje heller kikke på en nyere modell. Dog likevel, for vanlige bilder man legger ut på nettet, så er dette kameraet mer enn godt nok.

Derfor skal du kjøpe en brukt iPhone 8 64GB

En av årsakene til at folk velger en eldre modell er nettopp prisen. Når du kjøper en overhalt iPhone 8 64GB så får du den mye billigere. Phonetrade sørger alltid for at mobilen er i god stand og at alt fungerer som det skal, så du behøver aldri å engste deg for det. Du får muligheten til å kjøpe en god og mye billigere iPhone 8 64GB uten abonnement. Dette uten å gå på kompromiss med hverken kvalitet eller yteevne, og det er noe av det viktigste når man kjøper en mobil.

iPhone 8 64GB kommer med et bra kamera som lar deg ta flotte bilder både innendørs og utendørs. Du har også et bra operativsystem og mulighet til å lade både raskere og trådløst. For noen kan det allikevel være en god idé med en ny modell som X, ikke minst fordi man får et bedre kamera. Men hvis du derimot bare er interessert i en større telefon, så bør du kikke på iPhone 8 64GB Plus. Her får du en større skjerm og litt bedre ytelse enn det du finner på standardenheten. Det kan være hendig for den som er interessert i å se på film eller video under litt bedre omstendigheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *