iPhone 8 plus


iPhone 8 plus er et utmerket valg for den som har litt høyere krav til smarttelefonen sin. Mobilen kommer med flere forbedringer sammenlignet med standardenheten, og finnes tilgjengelig til en relativt lav pris, noe som gjør den til et utmerket valg for den som vil balansere pris og kvalitet.

Phonetrade tilbyr brukte høykvalitetstelefoner som er i veldig god stand. Vi tilbyr aldri dårlige telefoner eller produkter som savner funksjoner. Hos oss kan du alltid være trygg som kunde.

Historie

iPhone 8 plus kom på markedet til en litt blandet respons. Uttaket til øretelefonene som forsvant i forbindelse med lanseringen av den forrige generasjonen var fortsatt borte. Dessuten virket yteevnen og funksjonene å være veldig like de man fikk med sjuern. Etterhvert forsvant mye av kritikken, ikke minst ettersom brukerne med tiden innså hvor mye kjappere og mer smidig alt var.

Nettopp iPhone 8 plus ble også populær takket være den høye yteevnen man fikk sammenlignet med standardenheten. Den større skjermen var også et populært element, noe som spesielt de som ville se på videoer og filmer eller spille spill satte stor pris på.

Spesifikasjoner og modeller

Det første man legger merke til når man holder en iPhone 8 plus, er at den minner veldig mye om iPhone 7 plus. Men det er ikke noe negativt i det, hvis man da ikke misliker det stilrene og flotte designet. En stor forskjell med utseende er allikevel at du nå har et chassis av glass på baksiden. Dette gjør iPhone 8 plus vanntett og mer slitesterk, men litt tyngre enn standardenheten.

Nettopp det at iPhone 8 plus er vanntett er viktig for mange mennesker. Det skal ikke så mye vann til før eldre smarttelefoner blir ødelagt. Det vanntette glasset gjør derfor at man kan finne frem telefonen selv om det regner, og ikke være redd for at telefonen går i stykker på grunn av regnet.

Som med alle plusmodeller, så kommer Apple iPhone 8 plus også med en mye større skjerm. Dette er perfekt for den som bruker en del tid på bilder, videoer og filmer. Det gjør det også lettere å spille spill på den, hvis det har blitt en vane. Man bør samtidig ha dette i bakhodet før man eventuelt kjøper seg en iPhone 8 plus, ettersom den kan være for stor for de som heller vil ha noe mindre og mer hendig. Dette er likevel kun en mellomting mellom en smarttelefon og et nettbrett.

Telefonen kommer også med flere smidige funksjoner. For det første så kan du lade den mye fortere, ca. 50 % på en halvtime. Du kan til og med lade den trådløst, noe som det nye chassiset på baksiden gjør mulig. Det er derimot ingen ladeplate inkludert sammen med mobilen, noe som er et minus siden det blir en ekstra utgift.

Det er dessverre heller ikke noen øretelefonutgang på iPhone 8 plus, akkurat som tilfellet er med den foregående generasjonen. Du får i stedet bruker standardøretelefonene som kobles til via lightningkontakten. Du kan selvsagt også bruke helt trådløse Airpods, noe som er perfekt for de som vil unngå kluss med kabler.

     


Liste over spesifikasjoner på iPhone 8 plus:

  • Prosessor: Apple A11 Bionic
  • Skjerm: 5,5” 1080 x 1920
  • Kamera: Dobbelt kamera på 12 megapiksler bak & frontkamera på 7 megapiksler
  • Ram: 3 GB
  • Dimensjoner: 15,84×7,81×0,75 cm
  • Vekt: 202 gram
  • Farge: Gull, sølv, verdensromsgrå

Fargene for iPhone 8 plus er de samme som for standardmodellen. Du har for eksempel den populære iPhone 8 plus i verdensromsgrått, som i mange generasjoner har vært den mest populære fargen, og som mange kunder ble forarget over ikke fantes på 7-eren. Du har også iPhone 8 plus i rødt, som er en spesiell variant Apple kunne tilby i mange år, og som var et ledd i et samarbeide mot HIV og AIDS. Den er litt sjeldnere, og det er derfor ikke sikkert at du får tak i denne modellen.

Operativsystem

iOS 11 kommer med mange nye oppdateringer, og tilbyr en høyere sikkerhet og mer smidige funksjoner. Det er likevel ingenting som forhindrer deg i å installere iOS 12 som er det nyeste operativsystemet.

I løpet av 2019 kommer dessuten iOS 13 til å bli lansert, og heldigvis så kan du også installerer dette på din overhalte iPhone 8 plus. Da får du enda høyere sikkerhet og tilgang til enda flere spennende funksjoner.

iPhone 8 plus kamera

Kameraet er noe av det aller beste med iPhone 8 plus. Du får et enda bedre kamera enn det du har på standardmodellen, takket være dobbeltlinsen. Dette gir bildene en mye høyere kvalitet enn du tidligere har sett hos en iPhone. Hovedkameraet har 12 MP og du får til og med et selfie-kamera med 7 MP. Begge holder en høy standard med tanke på når mobilen kom ut.

Yteevnen er høy og du har en bedre blits enn tidligere, noe som innebærer at du kan ta virkelig flotte bilder selv under dårlige lysforhold. Apple har dessuten forbedret fargene på kameraet, slik at du nå kan ta mer realistiske og levende bilder enn noensinne før.

Du får dessuten flere spesialfunksjoner, blant annet en funksjon som setter alt fokus på det du prøver å fotografere. Sammenlignet med iPhone 7 så er kameraet for det meste det samme, men allerede den gang holdt kameraet et utrolig høyt nivå.

Derfor skal du kjøpe en brukt iPhone 8 plus

Det finnes mange gode grunner til å kjøpe en billig iPhone 8 plus. Du får flere tøffe funksjoner og tillegg som ikke fantes i de tidligere modellene. Muligheten for å kunne lade ved hjelp av en ladeplate er et stort pluss, og nå har teknikken også blitt mer vanlig. Det er helt klart et aber at man skal kjøpe den separat, men det blir ikke nødvendigvis et problem når du får en utrolig god pris på en brukt iPhone 8 plus her hos Phonetrade. Husk også at når du kjøper en overhalt iPhone 8 plus hos oss, så får du en telefon uten abonnement. Det betyr at du ikke behøver å betale avdrag på telefonen hver måned i flere år, eller i noen tilfeller være nødt til å skifte telefonabonnement fordi telefonselskapet ditt ikke har den aktuelle telefonen du gjerne vil ha.

Det er også verdt å nevne kameraets yteevne. Akkurat som tilfellet var med den tidligere generasjonen, så er det en utrolig bra kvalitet på bildene man tar. Selv for amatørfotografer så finnes det mange interessante funksjoner som åpner opp for nye fotomuligheter.

iPhone 8 plus kommer med flere forskjellige fargevarianter, som nok er tilstrekkelige om man har blitt vant til Apple og de fargevalgene de tar. Det finnes også deksler man kan kjøpe hvis man ikke liker de som oftest grå fargene mobilen kommer med.

Som tidligere sagt, så har vi høy standard på mobilen våre. Du behøver aldri å være bekymret for om telefonen er i god stand eller ikke, og du får alltid utrolig gode priser på den mobiltelefonen du vil ha. Det finnes også nyere og eldre modeller enn iPhone 8 plus, i tilfellet du har behov for andre ting enn det denne telefonen kan tilby.

1 thought on “iPhone 8 plus

  1. Pingback: Kjøp en brukt iPhone 8 billig | Phonetrade.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *