iPhone SE 128Gb


iPhone SE ble lansert tidlig i 2016 i to modeller 16GB og 64GB, og året etter fordoblet man mengden lagringsplass i disse budsjettelefonene. Med hele 128GB lagringsplass fikk man en liten telefon med mye lagringsplass. Disse telefonene var tenkt som et budsjettalternativ for Apples større telefoner. Det viste seg fort at det var stor etterspørsel etter disse telefonene, for det var mange, uansett den fordelaktige prisen, som hadde lengtet etter en mindre iPhone med samme avanserte teknologi som de seneste generasjonene av store iPhones.

Det resulterte i at denne telefonen solgte i store mengder helt fram til den ble tatt ut av produksjon i 2018. Nå når man ikke lenger kan kjøpe en iPhone SE 128GB i butikken, så er det mange som leter etter disse små kraftpluggene som brukte og overhalte. Her hos Phonetrade har vi derfor alltid et utvalg av disse telefonene, og her kan du ikke bare være sikker på å kunne kjøpe en iPhone SE, men også på at du kan få den i riktig farge og uten defekter og feil.

Modeller og spesifikasjoner

Man behøver bare å se på alt det positive som har blitt skrevet om iPhone 5 og 5s sine design for å forstå at denne telefonens formgivning er tidløs. Den er nemlig veldig lik disse klassiske telefonene som regnes for å være tidenes best designede telefoner uansett kategori.

Men årsaken til at ikke alle går rundt med disse telefonene i lommen fortsatt, er at det på bare noen få år har skjedd utrolig mye i mobiltelefonverden. Derfor er iPhone SE så kjærkommen i og med at den gir applebrukerne sjansen til å bruke en telefon med dette perfekte designet og praktiske formatet, men med en betydelig sterkere og bedre yteevne.

Denne yteevnen er den samme som den man får i de større og dyrere telefonene fra samme generasjon. En 1,85 GHz prosessor og 2 GB internminne er årsaken til at denne telefonen garantert ikke kommer til å oppleves som sløv på mange år. Hvis man også legger til at den mindre skjermen med den lavere oppløsningen krever mindre av både hardwaren og batteriet, så har man en telefon som ikke blir langsom med det første.

Med hele 128GB i minnet kan man fylle opp telefonen med apper, filmer, musikk eller hva som helst annet man trenger å ta med seg. Det store minnet gjør at man med denne telefonen i lomma som oftest klarer seg uten USB-minne eller eksterne harddisker når man skal flytte filer.

Når man har en såpass liten og nett telefon, så vil man som oftest ikke gjøre den tyngre med et mobilcover. Derfor finnes det også fire stilrene farger å velge mellom, som alle formidler Apples klassiske følelse for design.

Spesifikasjoner på iPhone SE 128GB:

  • Prosessor: Quad Core A9 64 bit 1,85 GHz
  • Skjerm: 4 LED 1136×640
  • Kamera: 12 megapiksler
  • Ram: 2 GB
  • Dimensjoner: 12,38×5,86×0,76 cm
  • Vekt: 113 gram
  • Farge: Gull, sølv, verdensromsgrå & roserød

iPhone SE 128GB kamera

For den som alltid vil ha et kamera i toppklassen innenfor rekkevidde, så er iPhone SE 128GB perfekt siden man med én hånd kan holde et kraftig kamera som kan ta bilder med 12 megapiksler (bakoverrettet kamera) eller 5 megapiksler (fremadrettet kamera) eller filme i ekte 4K Ultra HD.

Det lille formatet, den lange batteritiden og store minnet gjør at det for fotointeresserte er vel verdt å se nærmere på en iPhone SE 128GB bare for å få kameraet. At man i tillegg får en smarttelefon i verdensklasse med på kjøpet er bare en bonus. Hvis man for eksempel vil starte en YouTube-kanal, så kan man enkelt filme alt det man trenger bare ved hjelp av en iPhone SE 128GB og et lite ministativ for å holde telefonen stødig.

Opprativsystem og brukeropplevelse

En av de tingene man blir veldig overrasket over etter å ha innsett hvor god yteevnen er på denne telefonen, er hvor lett og morsom den er å bruke. Det finnes ingen mobiltelefonprodusenter i verden som på samme måte som Apple har fullstendig kontroll over telefonens operativsystem.

Apples iOS garanterer at man kjenner seg igjen uansett hvilken iPhone-modell man bruker. Mye av fokuset har ligget på å utvikle flere funksjoner som bedre utnytter de større modellenes høyoppløselige skjermer, men ved å laste ned den seneste versjonen av Apples robuste operativsystem, så kan man være sikker på at ens iPhone SE er en fryd å bruke for alle typer applikasjoner, til tross for den mindre skjermen.

Er en brukt iPhone SE 128GB et bra kjøp?

Dette er en telefon som ser ut til å kunne stå imot tidens tann veldig bra. Det kommer til å gå flere generasjoner før yteevnen i en iPhone SE begynner å bli foreldet. Siden det ikke finnes noen sammenlignbar modell som er like liten og lett, gjør det at den veldig attraktive bruktverdien mest sannsynlig kommer til å holde seg. Hvis man kjøper en telefon med en såpass stor lagringsplass som helt ny, så innebærer det som oftest ekstra kostnader. Men en overhalt iPhone SE 128GB blir bare marginalt dyrere i forhold til en mindre iPhone SE-modell, noe som gjør at det er en god idé å kjøpe en brukt telefon med ordentlig lagringsplass i utgangspunktet.

Hvis man vil ha en iPhone SE-modell som iPhone SE 128GB i god stand eller til og med som helt ny uten å bekymre seg om å få en defekt enhet, så er Phonetrade et opplagt alternativ for trygg handel. Vi har alle de populære iPhone-modellene, og du kan velge nøyaktig hvilken brukt iPhone SE 128GB uten abonnement du vil ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *