iPhone SE 64Gb


iPhone SE kom som litt av en overraskelse for mange da den ble lansert i 2016. iPhone 6s Plus hadde blitt sluppet året før, og det var Apples hittil mest komplette store telefon i Phablet-segmentet. Til tross for dette var det mange brukere som rapporterte om problemer med disse telefonene og den evig voksende størrelsen på telefonene som ble lansert. Mange sa de savnet det mindre formatet som Apples tidligere iPhones hadde, og flere hevdet de fikk vondt i hendene og trengte hansker for å bruke de store enhetene som dominerte sortimentet.

iPhone SE ble en uventet suksess da det viste seg at den fylte et hull i markedet bestående av kunder som lengtet etter mindre telefoner. Samtidig etablerte telefonen seg som et utmerket budsjettalternativ for de som ikke helt følte de hadde råd til å kjøpe de større modellene. iPhone SE 64GB som var den største modellen da telefonen ble lansert, ble populær blant de som ville bruke den portable telefonens sterke kamera og som ikke ville risikere å mangle lagringsplass.

Etterspørselen etter denne telefonen har egentlig ikke minket siden den gangen. Telefonen ble tatt ut av produksjon i 2018, men til og med da Apple solgte ut av lageret sitt i januar 2019, ble det utsolgt på kun en eneste dag. Nå for tiden ser det ut som at bruktmarkedet er det eneste alternativet, og for deg som er ute etter en brukt iPhone SE 64GB, kan du her hos Phonetrade få muligheten til å kjøpe denne telefonen til en god pris med kvalitetsgarantier du ellers bare får på nye telefoner. Dette er altså enda en god grunn for å kjøpe en brukt iPhone SE 64GB uten abonnement her hos oss.

Modeller

Det viktigste aspektet for mange når det kommer til iPhone SE, er det lille formatet. Med en vekt på kun 113 gram, ligner SE veldig mye på de små telefonene iPhone 5 og 5s, men det som gjør at man velger SE i stedet for disse eldre modellene, som nå for tiden er veldig billige, er at det skal være et budsjettalternativ når det kommer til størrelsen på skjermen, men ikke når det kommer til yteevne.

Sammenligner man yteevnen hos SE med de større modellene 6s og 6s Plus, viser det seg at disse telefonene er identiske på alle de viktige punktene. Det eneste man savner er trykkfølsomheten som man introduserte med 3D Touch. Denne funksjonen har likevel ytterst begrensede bruksområder på en liten 4-tommers skjerm.

Spesifikasjoner på iPhone SE 64GB:

  • Prosessor: Quad Core A9 64 bit 1,85 GHz
  • Skjerm: 4 LED 1136×640
  • Kamera: 12 megapiksler
  • Ram: 2 GB
  • Dimensjoner: 12,38×5,86×0,76 cm
  • Vekt: 113 gram
  • Farge: Gull, sølv, verdensromsgrå & rosarød

iPhone SE 64GB kamera

Kameraet i iPhone SE har akkurat de samme spesifikasjonene som man finner i de større modellene med 4K videokamera, sakte film i 1080p og stillbildekamera med 12 megapiksler. Å ha dette tilgjengelig i en såpass liten «kropp», gjør at det på mange bruksområder er iPhone SE som er den overlegne i forhold til de større versjonene. Det er for eksempel mer smidig og mer diskret å filme rundt i byen med en liten telefon, noe som gjør at dette kameraet er populært selv blant de som har muligheten til å bruke profesjonelle kameraer i større formater.

Batteritiden på en iPhone SE 64GB er utmerket, og med et minne på 64GB har man mulighet til å ta bilder og filme veldig lenge før man blir nødt til å flytte filene sine til en annen enhet for å frigjøre plass på telefonen. Det gjør at denne lille telefonen er et perfekt kamera for de som ofte befinner seg på reisefot og som fortsatt vil ta bilder og ta opp video, selv fra en liten enhet.

Operativsystem

Den seneste versjonen av iOS er en nødvendighet for at man skal ha tilgang til alle Apples nye funksjoner, feilreparasjoner og sikkerhetsoppdateringer så snart de er tilgjengelige. Med iPhone SE får man en rask prosessor som lett klarer å kjøre de seneste versjonene, slik at man hele tiden kan holde telefonen sin oppdatert med de seneste nyvinningene på programvaresiden.

Det finnes visse apper som har spesielle funksjoner designet for bedre å utnytte telefoner med store skjermer. Med en liten iPhone SE går man glipp av disse funksjonene, men alle appene du kan kjøre på en stor telefon kan du også kjøre på en iPhone SE. For de fleste viktige appene som mange bruker i hverdagen, fungerer den lille skjermen akkurat like godt.

Hvem kjøper en brukt iPhone SE 64GB?

Det viste seg at det var flere enn det kanskje til og med Apple hadde forventet som faktisk foretrakk den lille SE fremfor de store flaggskipsmodellene med sine store skjermer. Dette med kombinasjonen av fantastisk ytelse i et mindre format og lavere pris, viste seg å være et vinnerkonsept. At man fikk en mindre skjerm med lavere oppløsning viste seg å være noe de fleste var villige til å leve med. Hvis du trives med en mindre telefon og ikke har for vane å se lange filmer, spiller mye eller interesserer deg for andre aktiviteter der det er viktig med en storskjerm, så kan denne modellen være perfekt for deg. Her kan du virkelig få det hele i en liten telefon som bare veier litt mer enn 100 gram.

Prisen på iPhone SE 64GB var allerede attraktiv da den ble lansert, og nå når man kun kan kjøpe den brukt, så har selvfølgelig prisen sunket enda mer. Hvis du vil ha en liten telefon med store muligheter, så har vi et godt utvalg av iPhone SE her hos Phonetrade. Det eneste du trenger å gjøre er å velge hvilken farge du vil ha, lagringsplass, hvilken stand den skal være i og eventuelt tilbehør. Så ordner vi resten og sender den nye telefonen til deg. Du har dessuten 14 dagers returrett og telefonen kommer med en garanti du ikke får ved bruktkjøp andre steder. Det er altså flere gode grunner for å kjøpe en overhalt iPhone SE 64GB uten abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *