iPhone X 256Gb


iPhone X 256 GB, også kjent som iPhone 10, 256 GB, er den perfekte modellen for den som er ute etter noe innovativt og vågalt. Mobilen er hakket dyrere enn mange andre iPhones, men den kommer også med en hel del nytt man virkelig kan få bruk for.

Vil du ha en billigere iPhone X 256 GB, så finner du den her hos oss på Phonetrade hvor vi selger brukte mobiler i veldig god stand. Du får den billigere og du får til og med alle funksjonene og egenskapene som hos en ny og ubrukt.

Historie

Tanken bak iPhone X 256 GB var at man skulle vise noe innovativt. Man ville vise hvordan fremtiden kommer til å se ut. Det lykkes de også veldig godt med, også selv om det var en del kritikk i begynnelsen. Når brukerne likevel vente seg til alt det nye, så ble det en veldig populær modell, selv om prisen gjorde at det luktet litt svidd i lommeboka for mange av brukerne.

Spesifikasjoner og modeller

De to store nyhetene på den nye telefonen er at du har en sensor øverst oppe på skjermen for ansiktsgjenkjenning, og at det ikke lenger finnes noen hjemknapp. Man venner seg fort til den nye navigeringen og hjemknappen savnes derfor ikke i lengden. Sensoren brukes for å låse opp telefonen, men også for ulike apper og funksjoner som Animoji som lar deg skape snakkende emojis med ditt eget ansikt.

Men mobilen har også samme funksjoner som var populære i tidligere modeller. Du kan fortsatt lade den trådløst med en ladeplate. Det glassbaserte chassiset gjør også at iPhone X 256 GB er vanntett.

Skjermen, som er OLED, gir deg en fantastisk dybde og mye bedre farger. Uansett om du sjekker de sosiale mediene dine eller om du har lyst til å se på favorittfilmen din, så kommer du til å få en helt ny opplevelse takket være denne skjermen.

Liste over spesifikasjonene på iPhone X 256 GB:

  • Prosessor: Apple A11 Bionic
  • Skjerm: 5,8” 1125 x 2436
  • Kamera: Dobbelt kamera på 12 megapiksler & frontkamera på 7 megapiksler
  • Ram: 3 GB
  • Dimensjoner: 14,36×7,09×0,77 cm
  • Vekt: 174 gram
  • Farge: Sølv & verdensromsgrå

Operativsystem

Modellen ble sluppet med iOS 11, men du kan oppdatere den til iOS 12 hvis du vil. Du kommer også til å kunne oppdatere telefonen til iOS 13 når den tid kommer. Da får du blant annet mørk modus og raskere apper takket være en forbedret yteevne.

iPhone X 256 GB kamera

Kameraet presterer på aller høyeste nivå, noe som er tilfellet med alle iPhones. Du får et dobbelt kamera på 12 megapiksler for vanlige bilder, noe som gir deg veldig realistiske og levende bilder. Selfie-kameraet er på 7 megapiksler og har TrueDepth. Dette gjør at du får bedre dybde på alle selfiene dine. Du kan også redigere bildene direkte i telefonen med en gang du har tatt dem.

Slik får du en billig iPhone X 256 GB

Hvis du er ute etter en innovativ telefon som kommer med veldig rask prosessor, høy sikkerhet takket være ansiktsgjenkjenning, og med en uslåelig høykvalitetsskjerm, så er en brukt iPhone 10, 256 GB noe for deg.

Med iPhone X 256 GB får du også utrolig mye lagringsplass til alle bildene, videoene og appene dine. Det kommer sannsynligvis til å ta veldig lang tid før telefonen blir full, så du kan i ro og mak fortsette å knipse bilder med dette fenomenale kameraet.

Husk at det i mange tilfeller kan lønne seg å kjøpe telefonen sin her hos Phonetrade, for her får du en brukt ulåst iPhone X 256 GB uten abonnement – med garanti! Det får du ikke hvis du kjøper den av en privatperson på nettet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *