iPhone X

Meningen med iPhone X, eller iPhone 10 som den også kalles, var å vise det som Apple definerer som fremtiden. Det var derfor også en ganske risikofylt satsning, men som allikevel førte til en av de beste mobilene deres gjennom tidene. Den kommer med mange interessante egenskaper, og det fins flere gode grunner til å kjøpe seg en iPhone X, hvis man er ute etter en høykvalitets smarttelefon.

Når du kjøper din iPhone 10 her hos Phonetrade, så får du tilgang til en billig mobil som er i god stand selv om den er brukt. Vi har høye kvalitetskrav for alle mobilene vi selger, og vi garanterer alltid at kundene våre får fungerende telefoner som imøtekommer våre standarder.

Historie

Som med de fleste produktene fra Apple, så var lanseringen av iPhone X ikke helt uten kritikk. De fleste var enige om at designet var spektakulært og at den fysiske enheten var veldig godt laget. Men det som derimot ikke ble mottatt like positivt, var den nye sensoren som er plassert helt øverst på skjermen. Denne brukes blant annet til ansiktsgjenkjenning, noe som også er den teknologien som brukes for å låse opp telefonen.

Samtidig er det verdt å poengtere at den høye sikkerheten etterhvert har blitt godt tatt imot. Den er ikke til salgs lenger, og originalen fra de 10 månedene modellen var tilgjengelig er i dag overhodet ikke så vanlig å se, men vi har likevel tilbudt overhalte iPhone X siden begynnelsen av 2019.

Spesifikasjoner og modeller

Det første du kommer til å legge merke til med en iPhone 10, er to ting. For det første så er hjemknappen helt borte. Du kommer også til å merke OLED-skjermen som ser utrolig flott og litt futuristisk ut. Dette innebærer også at du får mye dypere farger, slik at alt rett og slett ser bedre ut. Modellen er tilgjengelig i to ulike varianter, en med 64GB minne og en annen med 256GB. Chassiset er som med de to tidligere generasjonene i glass og metall. Takket være dette er iPhone X vanntett.

En av de nye funksjonene på iPhone X er ansiktsgjenkjenning. Denne teknologien har helt erstattet den tidligere fingeravtrykkslesningen. Det er en smidig funksjon og tar kun et par sekunder å installere, hvor du så simpelthen skanner inn ansiktet ditt. Etter dette behøver du bare å la telefonen gjenkjenne ansiktet ditt, noe som krever at telefonen kan se øynene dine, i tillegg til munn og nese. Du merker også teknologien i Animoji, noe som er en teknologi som lar deg skape dine egne snakkende emojis.

Mobilen kommer med en funksjon for trådløs lading, noe som nå har blitt standard hos både Apple og andre produsenter. Batteriet lades fra 0 % til 100 % på ca. 2 timer og 15 minutter. Ved mye og tung bruk varer batteriet omtrent et halvt døgn, noe som er forventet når man bruker relativt tung teknologi for å se på filmer, bilder eller den slags. Batteriet er mye bedre enn på tidligere modeller, noe som må sies å være et skritt i riktig retning.

Liste over spesifikasjonene på iPhone X:

  • Prosessor: Apple A11 Bionic
  • Skjerm: 5,8” 1125 x 2436
  • Kamera: Dobbelt 12 megapiksler & frontkamera på 7 megapiksler
  • Ram: 3 GB
  • Dimensjoner: 14,36×7,09×0,77 cm
  • Vekt: 174 gram
  • Farge: Sølv og verdensromsgrå

Til forskjell fra tidligere modeller så har du en viss begrensning i valget av farger. Så vi håper du liker sølv eller en iPhone X i verdensromsgrått. Det finnes ingen flere farger på denne modellen, og det kommer det sannsynligvis heller aldri til å gjøre. Det er litt kjedelig at det ikke har dukket opp noen svarte iPhone X enda, men derimot så er designet veldig flott og det blir sannsynligvis ingenting å bekymre seg om for de fleste. De tilbyr heller ikke den røde modellen som de har gjort i tidligere generasjoner.

     


Operativsystem

Da telefonen ble lansert så var det iOS 11 som gjaldt for iPhone X. Da nye iOS 12 ble sluppet, så ble dette den nye standarden for modellen. Du får mange nye og gode funksjoner med den, blant annet snarveier, gruppechat og andre interessante funksjoner.

Snart kommer til og med iOS 13, noe som innebærer større sikkerhet og flere funksjoner. Blant annet så kommer man til å inkludere en funksjon for å finne sin enhet hvis den for eksempel blir stjålet, eller om man simpelthen har mistet den. Man kommer også til å inkludere mørk modus, noe som betyr en mørk bakgrunn i applikasjonen. Det har allerede blitt en populær funksjon på forskjellige hjemmesider og apper som blant annet Twitter.

iPhone X kamera

Kameraet i en brukt iPhone X er et av de beste mobilkameraene på markedet. Hovedkameraet kommer med en linse for brede vinkler og kan ta veldig realistiske og levende bilder, ulikt noe du tidligere har sett. Det som gjør det hele bedre er at alle dine bilder kommer til å se utrolig flotte ut på din iPhone X-skjerm som er OLED, noe som innebærer en veldig god dybde med uslåelige fargetoner.

Det som gjør det hele enda bedre, er selfie-kameraet som kommer med TrueDepth. Dette innebærer at kameraet virkelig gjenkjenner dybden i bildene. Dette fører til utrolig vakre bilder slik at du ser fantastisk ut i hvert eneste bilde. Mobilen kommer også med flere gode funksjoner for bilderedigering, noe som lar deg gjøre alt fra å legge til lys, eller hva med å bare klippe deg selv ut av bildet fullt og helt?

Slik får du billigst en iPhone X

Det finnes mange forskjellige argumenter for hvorfor man skal kjøpe en brukt iPhone 10. Du får en nærmest futuristisk mobil som kommer med alt det nyeste som man kunne forvente seg. Tross en del klager i starten, så er dette unektelig en av de beste smarttelefonene deres.

Ansiktsgjenkjenning venner man seg veldig fort til, og den høye sikkerheten det gir er utrolig betryggende, ikke minst i en tid der mobiltyveri rammer fler og fler. Teknologien åpner også opp for et veldig interessant tilskudd i spill og nettbruk. Nå har også de fleste apper oppdatert seg, slik at de tilpasser seg den nye skjermen, noe som gjør det enklere å bruke den.

Hvis du gjerne vil finne den beste prisen på en iPhone X, så er det dessverre brukt som gjelder. Modellen er også i dag veldig dyr, noe som ikke er så merkelig hvis man kikker på den fantastiske yteevnen, raske prosessoren og all den fete teknologien vi har gått gjennom ovenfor. Hvis du vil ha deg denne mobilen til en rimelig pris, så bør du kjøpe en her hos Phonetrade. Du får nemlig en redusert iPhone X-pris fordi den er brukt tidligere, uten at kvaliteten på telefonen har blitt dårligere av den grunn.

1 thought on “iPhone X

  1. Pingback: Kjøp en brukt iPhone 8 billig | Phonetrade.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *