iPhone XR 128Gb

iPhone XR er i utgangspunktet en rimelig telefon fra Apple, i hvert fall hvis man sammenligner med modellene XS og X. Selv om det var en del skepsis i begynnelsen, så ble denne telefonen raskt en bestselger. Dette kan man nok tilskrive kombinasjonen av nettopp den lave prisen og den gode yteevnen.

Når du kjøper en brukt iPhone XR 128GB, så får du den selvfølgelig enda billigere enn det den koster i butikken. Men bare fordi den er brukt, så betyr ikke det at den er dårligere av den grunn. Her hos Phonetrade har vi strenge kvalitetskrav, og når du kjøper en ulåst iPhone XR 128GB uten abonnement hos oss, så kan du være sikker på at den fungerer akkurat slik som den skal, og at den dessuten er i god stand.

Historie

Da iPhone XR ble lansert i 2018, så var det som sagt flere som hevet øyenbrynene sine. Årsaken til dette var den lave oppløsningen sammenlignet med de nærliggende generasjonene. Men selv om oppløsningen var lavere, så var ikke dette nok til å avskrekke kundene. For prosessoren er ekstremt kraftig og gjør at telefonen oppleves utrolig rask. Dessuten var det med lanseringen av denne modellen at man endelig fikk flere valgmuligheter når det kommer til farge. Flere av de siste modellene hadde kun to forskjellige farger og velge mellom, og muligheten for å få en telefon man kunne uttrykke sin egen personlighet med, var et kjærkomment tilskudd på stammen av iPhones.

Spesifikasjoner og modeller

Oppløsningen på skjermen er som sagt lavere enn på modeller det er naturlig å sammenligne med. Pikseltettheten ligger på bare 326ppi sammenlignet med iPhone X som har 458ppi. Dessuten har iPhone XR en skjerm som er LCD, i stedet for den populære OLED nyere modeller er utstyrt med. Men dette oppveies av at man får en større skjerm enn de fleste andre modellene.

iPhone XR 128GB har et chassis med aluminiumskant. Mange andre modeller har en kant av rustfritt stål, noe som gjør at finishen føles mindre luksuriøs på en iPhone XR i forhold til andre modeller. Men dette er selvfølgelig ikke noe problem.

Telefonen kommer også med flere nye og gode funksjoner, som for eksempel Animoji og Memoji. Ansiktsgjenkjennelsen telefonen er utstyrt med gjør at du kan lage dine egne emojis med ditt eget ansikt. Den kraftige prosessoren gjør at man får en fantastisk brukervennlig opplevelse, og den store lagringsplassen i iPhone XR 128 GB gjør at du har god plass til alle filmene, bildene og appene dine på telefonen.

Når det kommer til batteritid, så har iPhone XR den foreløpig aller beste. Batteriet holder nemlig i nitti minutter lengre enn den tidligere toppmodellen iPhone 8.

Liste over spesifikasjoner på iPhone XR 128GB:

  • Prosessor: Apple A12 Bionic
  • Skjerm: 6,1” 828 x 1792
  • Kamera: 12 megapiksler & frontkamera 7 megapiksler
  • Ram: 3 GB
  • Dimensjoner: 15,09×7,57×0,83 cm
  • Vekt: 194 gram
  • Farge: Blå, hvit, svart, gul, korall, rosegull

Noe som spesielt gledet mange brukere ved lanseringen av denne telefonen, var det store fargeutvalget. Nå kunne man for eksempel få en blå iPhone XR 128GB, noe som ikke var mulig med de siste generasjonene. Nå kunne man altså få en telefon som passet med ens egen personlighet når det kom til fargevalg. Den røde fargen har alltid vært ekstremt etterspurt, og en rosegullfarget iPhone XR 128GB kan være vanskelig å få tak i.

Operativsystem

Telefonen ble lansert med iOS 12. Dette er fortsatt Apples nyeste operativsystem, men iOS 13 blir lansert i løpet av året og kommer til å føre til en del forandringer. Blant annet blir yteevnen bedre, og hele brukeropplevelsen kommer til å oppleves mer smidig. iOS 13 støtter selvfølgelig iPhone XR, og det er bare å oppdatere telefonen din med en gang operativsystemet lanseres, slik at du kan få mest mulig glede av telefonen din.

iPhone XR 128GB kamera

De iPhones som er sammenlignbare med iPhone XR har dobbel linse. Det har denne modellen ikke. Det har likevel vist seg å ikke være noe problem. For om en del av dybden forsvant, så sørger den kraftige prosessoren for at kameraet uansett automatisk gjenkjenner hva som er i bakgrunnen og hva som er i forgrunnen. Bildene blir derfor fortsatt fantastisk gode, og hovedkameraet er utstyrt med 12 megapiksler mens selfie-kameraet har 7 megapiksler.

Du finner også den gode dybden i selfie-kameraet, i tillegg til den populære bokeh-funksjonen man fant i tidligere modeller.

Slik får du en brukt Apple iPhone XR 128GB billig

Selv om denne telefonen regnes som en budsjettelefon, så er telefonen utstyrt med alt det man kunne forvente av en av de nyeste modellene fra Apple. Hvis du kjøper en brukt iPhone XR 128GB her hos Phonetrade, så får du en telefon med utrolig god balanse mellom pris og funksjon. Den kraftige prosessoren og store skjermen gjør at brukeropplevelsen er helt på topp.

Hvis du velger å foreta et iPhone XR 128GB kjøp her hos Phonetrade, så får du muligheten til å få den mye billigere enn hvis du går i butikken og kjøper den ny. At telefonen er brukt, betyr selvsagt ikke at den er dårligere av den grunn. Vi setter utrolig strenge krav for alle de enhetene vi selger, og vi tilbyr kun de aller beste med den høyeste standarden til kundene. Du kan derfor være sikker på at du får en brukt iPhone XR 128GB i god stand og som fungerer nøyaktig som den skal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *