iPhone XR 64Gb


iPhone XR 64GB kan bli sett på som en billigere variant av XS og X. Bare fordi den er billigere, så betyr ikke det at den er dårligere. iPhone XR 64GB ble nemlig fort populær fordi man fikk veldig mye telefon for pengene. Telefonen har mange gode funksjoner, godt kamera og kraftig prosessor, noe som betyr at telefonen kommer til å være populær i mange år fremover.

En av fordelene ved å kjøpe en brukt telefon, er selvfølgelig at prisen er lavere enn det du får den til hvis du kjøper den ny i butikken. Her hos Phonetrade kan du uproblematisk få deg en ulåst iPhone XR 64GB uten abonnement og med garanti til en særdeles rimelig pris, noe som det vil være vanskelig å få på det private bruktmarkedet. Du behøver ikke å være urolig for om telefonen er i god stand, for vi stiller veldig strenge krav til alle de enhetene vi selger. Her har alle telefonene kommet seg gjennom strenge kvalitetskrav.

Historie

Da iPhone XR lansert i oktober i 2018, så gikk det ikke lang tid før telefonen ble årets mestselgende modell fra Apple. En av årsakene til dette er selvfølgelig det relativt lave prisnivået, men pris er ikke alt, og kunder vil fortsatt ha en telefon i høy kvalitet slik vi kjenner mobiltelefonene fra Apple. I begynnelsen fikk den gjennomgå av både presse og alminnelige forbrukere på grunn av den lave oppløsningen. Den er nemlig en del lavere enn forgjengerne, men det var andre kvaliteter som veide opp for dette. Hvis man ser bort fra prisen, så var den kraftige prosessoren en av de viktigste årsakene til det gode salget. Telefonen er nemlig veldig rask, og iPhone XR har også flere valgmuligheter når det kommer til farger, noen som var et savn ved de tidligere modellene.

Spesifikasjoner og modeller

Verden er ikke bare svart/hvitt, og det skal telefonen din selvfølgelig heller ikke være, hvis ikke du selvfølgelig gjerne vil ha din iPhone XR 64GB i svart eller hvit. Men med denne modellen kan du altså velge flere forskjellige farger, og du kan for eksempel velge en iPhone XR 64GB i blå, gul, korall eller rosegull. Den siste røde fargen var spesielt kjærkommen da det ikke hadde vært mulig å få tak i en av disse sjeldnere fargene på lenge. Det gode fargevalget gjør også at denne modellen skiller seg ut fra mengden og bryter med de konvensjonelle fargeskalaene som har kjennetegnet smarttelefoner i lang tid.

Da iPhone X ble lansert i september 2017, så var det et helt nytt og banebrytende iPhone-design. Og dette innovative designet finner du også på iPhone XR. Du finner ingen hjemknapp, men til gjengjeld får du en større skjerm på mindre plass. Dette betyr at iPhone XR fyller nesten det samme som iPhone 8 Plus, men har markant mer skjerm å jobbe med fordi hjemknappen er borte og man i høyere grad bruker hele fronten på iPhone XR.

A12 Bionic er navnet på selve sjelen i den nye iPhone XR. Dette er den nyeste og mest avanserte CPU fra Apple noensinne. Den er 15 % raskere enn forgjengeren og langt mer energivennlig. Dette betyr at den bruker mindre strøm og yter flere krefter. Apple reklamerer med at denne modellen slår den tidligere rekorden som iPhone 8 Plus hadde når det gjaldt batterilevetid med hele 90 minutter!

iPhone XR ble lansert med flere interessante funksjoner som for eksempel Animoji og Memoji. Alle funksjonene kjører problemfritt takket være den kraftige prosessoren, i tillegg til hele 3GB RAM-minne.

Liste over spesifikasjoner på iPhone XR 64GB:

  • Prosessor: Apple A12 Bionic
  • Skjerm: 6,1” 828 x 1792
  • Kamera: 12 megapiksler & frontkamera 7 megapiksler
  • Ram: 3 GB
  • Dimensjoner: 15,09×7,57×0,83 cm
  • Vekt: 194 gram
  • Farge: Blå, hvit, svart, gul, korall, rosegull

Operativsystem

Det nyeste operativsystemet fra Apple er fortsatt iOS 12, og det var dette operativsystemet iPhone XR ble lansert med i oktober 2018. Med dette systemet får man en utrolig brukervennlig telefon med mange flotte funksjoner og høy sikkerhet. I løpet av året kommer det nye operativsystemet iOS 13, og her kan man se frem til enda flere oppdateringer og funksjoner, som for eksempel mørk modus.

Det kommer også til å skje forandringer og oppdateringer når det kommer til ytelse. Appene blir raskere og hele brukeropplevelsen vil være mer smidig. Når dette operativsystemet slippes, så handler det om å oppdatere telefonen sin for å få mest mulig glede av den.

iPhone XR 64GB kamera

iPhone XR er ganske unikt når det gjelder bilder. I tillegg til et kamera på 12 megapiksler på baksiden med utvidet blenderåpning, så bruker telefonen også maskinlæring som en del av fotografiprosessen. I praksis betyr det at selv om iPhone XR ikke har dobbeltkamera, så kan du fortsatt ta bilder med god dybde fordi prosessoren hjelper telefonen med å forstå hva som er forgrunn og hva som er bakgrunn.

Dessuten får du et selfie-kamera med hele 7 megapiksler, noe som gjør at det aldri har vært lettere å ta flotte selfier du kan laste opp til alle de forskjellige sosiale mediene dine.

Det er altså lett å ta flotte bilder med iPhone XR, og når man ser bildene på en 6,1´´ Liquid Retina-skjerm etterpå, så er det vanskelig å ikke få lyst til å ta flere.

Slik får du en Apple iPhone XR 64GB billig

En av årsakene til at denne telefonen ble så populær var altså den relativt lave prisen. Det er likevel ikke hele sannheten, for det er nemlig balansen mellom lav pris og god yteevne som har gjort at denne telefonen ble en bestselger. Kameraet er enklere enn det andre modeller har, og oppløsningen er faktisk også lavere, men du får altså en større skjerm, raskere prosessor og mer minne, noe som gjør at en brukt iPhone XR 64GB er et utrolig godt kjøp.

Derfor, hvis du vil ha en billig telefon som er noe av det aller nyeste på markedet, så er denne telefonen noe for deg. iPhone XR 64GB har allerede god plass, men hvis du føler du trenger mer lagringsplass, så kan du velge den store iPhone XR 256GB brukt her hos oss også.

Det er flere fordeler ved å kjøpe en brukt iPhone XR her hos oss. For det første er prisen lavere enn hvis den var ny, og for det andre så får du en telefon med garanti i god stand. Så hvis du har lyst på en ulåst iPhone XR 64GB uten abonnement, så er du i gode hender hvis du foretar ditt kjøp her hos Phonetrade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *