iPhone XS Max


Det tok ikke lang tid før iPhone XS Max ble klassifisert som telefon i en klasse for seg, både når det gjelder pris og yteevne. Hvis du er ute etter det absolutt seneste innenfor smarttelefoner, så er dette modellen for deg. Nedenfor kan du lese om alt det du behøver å vite om modellen før du velger å kjøpe den.

Hvis du vil få deg en iPhone XS Max billig, så anbefaler vi sterkt at du kikker på det vi tilbyr her hos Phonetrade. Hos oss finner du nemlig brukte enheter i en utrolig god stand, noe som er bra for både deg og lommeboka di.

Historie

Hvis vi skal snakke om innovative smarttelefoner, så er det unektelig iPhone XS Max vi skal snakke om. Modellen som ble sluppet i 2018, var både den største og den mest innovative markedet hadde sett. Man tok alt det populære og høyteknologiske som fantes i den foregående X-modellen, og stappet inn enda bedre maskinvare og et nytt operativsystem. Resultatet var en høyteknologisk smarttelefon som ble utrolig populær blant brukerne, selv om prisen også var deretter. iPhone XS Max er også den dyreste mobiltelefonen deres hittil, med priser fra 1000 $ og oppover, avhengig av hvor mye lagringsplass man vil ha i den. For det finnes nemlig fire forskjellige størrelser lagringsplass. Den minste er en iPhone XS Max 32GB, mens den største er iPhone XS Max 256GB.

Spesifikasjoner og modeller

Når det kommer til utseende, så ligner telefonen de bedre X-modellene. Her har du en utrolig skarp OLED-skjerm som gir deg en uslåelig kvalitet når du ser på filmer, spiller eller lignende. Telefonen har i bunn og grunn samme design som den vanlige XS, men med den forskjellen at iPhone XS Max sin skjerm er en del større. Den er derimot ekstremt jevn, så det går absolutt an å sammenligne denne enheten med et mindre nettbrett.

Som med den vanlige XS, så er også iPhone XS Max vanntett. Den har også avrundede hjørner, og designet gjør at den får et tynnere utseende samtidig som du får en bedre passform i hånden. Dessuten gir det flotte designet også en bedre visuell opplevelse.

Som med de andre X-modellene, så har også denne Face ID. Dette innebærer selvsagt at iPhone XS Max også har en sensor på skjermen. Teknologien som brukes for å lese og gjenkjenne ansiktet er definitivt kommet for å bli. Men heldigvis virker det som om det er planer for å gjøre sensoren mindre og mindre for hver modell, noe som helt klart må være en fordel for brukeren.

Batteriet i telefonen er helt okay med tanke på den tunge maskinvaren, og som tilfellet er med tidligere modeller, så kan du også lade denne telefonen trådløst. Dog må du da først kjøpe en ladeplate. De vanlige kablene gir uansett en forholdsvis rask lading.

Liste over spesifikasjonene på iPhone XS Max:

  • Prosessor: Apple A12 Bionic
  • Skjerm: 6,5” 1242 x 2688
  • Kamera: Dobbelt 12 megapiksler & frontkamera 7 megapiksler
  • Ram: 4 GB
  • Dimensjoner: 15,75×7,74×0,77 cm
  • Vekt: 208 gram
  • Farge: Sølv, verdensromgrå & gull

Operativsystem

Nye iOS 12, som Apple  iPhone XS Max er utstyrt med, er det beste operativsystemet fra Apple. I hvert fall til iOS 13 slippes senere i 2019. Du kan for eksempel nå bruke FaceTime i gruppechat, grupperte meldinger og flere andre hendige funksjoner.

Man har også lagt inn funksjoner for brukerbegrensning. Disse kan anvendes for blant annet å redusere eget bruk, noe som er perfekt for oss som kikker for mye på telefonen på studiet og på jobben. Det er også en fordel siden man får et godt innblikk i hvordan man bruker telefonen, hvordan man kan minske batteribruken og mye annet.

iOS 12 kommer også med oppdateringer for Face ID. Du får for eksempel bedre muligheter i Animoji og sensoren har fått en oppgradering.

iPhone XS Max kamera

En av de største nyhetene med iPhone XS Max er det nye kameraet. Som i de foregående modellene finner man også her et dobbelt 12-MP kamera som kan ta veldig flotte bilder. Man får en fantastisk dybde i fargene, og det er ikke noe problem å ta bilder selv i mørke omgivelser. Det som likevel er nytt med denne modellen er Smart HDR. Dette innebærer kort fortalt at mobilen tar massevis av bilder samtidig, og deretter setter bildene sammen til ett bilde som blir det resultater du får se. Dette gjør at bildene dine får en kvalitet du aldri tidligere har sett.

Man finner også et selfie-kamera på 7 MP. Denne kommer med TrueDepth, noe som innebærer at kameraet har en bedre dybdefølelse, faktisk ganske likt vårt eget øye. Det gir deg for det første mye bedre kvalitet på selfiene dine, men også mer kontroll over bildene dine, og du kan redigere dem direkte i telefonen med en gang.

Slik kan du kjøpe en iPhone XS Max billig

Hvis du er oppsatt på å ha det absolutt beste innenfor mobiltelefoni, så har du funnet den rette modellen. iPhone XS Max anses for å være det beste Apple har å tilby. Dette er derfor også den perfekte mobilen for deg som ser mye på film eller serier, eller som spiller mye på den. Dette gjør dessuten også telefonen veldig brukervennlig, siden en større skjerm simpelthen er lettere å håndtere.

Samtidig innebærer det også at man bør tenke på hvordan man vil oppbevare den. Den er usedvanlig stor, spesielt hvis du er vant til noen av de mindre smarttelefoner på markedet. Man venner seg likevel fort til den og den er dessuten veldig tynn, slik at telefonen tross alt er ganske lett.

Kameraet er et av høydepunktene sammen med den fantastiske OLED-skjermen man kan se bildene sine på. Dette er også det som kommer til å lokke mange brukere til å kjøpe den.

iPhone XS Max pris er også noe av det høyeste hittil fra Apple, og prisen varierer etter størrelse. Vi har tidligere nevnt den minste på 32 GB og den største på 256 GB. Men det er også to versjoner i midten, nemlig iPhone XS Max 64 GB og iPhone XS Max 128 GB. Men uansett hvilken modell du velger, så koster de en del hvis du vil ha en ny fra butikken. Men det finnes heldigvis andre løsninger. Man kan for eksempel kjøpe iPhone XS Max brukt, noe som fører til litt lavere priser. Hos Phonetrade tilbyr vi kun brukte enheter som er i god stand og som er verdt å eie.

1 thought on “iPhone XS Max

  1. Pingback: Kjøp en brukt iPhone XS billig | Phonetrade.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *