iPhone XS


iPhone XS anses for å være en av de absolutt beste telefonene fra Apple og den kommer med mange interessante nyheter sammenlignet med tidligere modeller. Den ble sluppet i samme omgang som XR og XS Max, så man bør ta en titt på disse også før man beslutter seg for hvilken man skal kjøpe, ikke minst fordi prislappen varierer litt mellom de tre.

Hos Phonetrade kan du finne en brukt iPhone XS til gode priser, noe som er perfekt for deg som ikke vil betale for en ny, ikke minst fordi det er en av de dyreste modellene fra Apple inntil nå. Vi selger kun enheter i god stand og som faktisk fungerer, noe som innebærer at kundene våre alltid kan føle seg trygge som kunde hos oss.

Historie

Apple iPhone XS ble satt til salgs i september 2018, samtidig som XS MAX. I sammenheng med at denne telefonen ble lansert, så avsluttet man også produksjonen av den foregående modellen X. Denne telefonen ble den nye standarden og er selv i dag den kraftigste telefonen de har å tilby, sammen med Max.

Programvaren og den interne maskinvaren fikk et realt løft og har en sterkere prosessor enn noensinne. Brukerne likte også hvor rask den var. Det var en del problemer med telefonen i begynnelsen, men disse forsvant fort da Apple oppdaget dem.

Spesifikasjoner og modeller

Designet på iPhone XS minner mye om den tidligere X-modellen, ikke minst fordi den er basert på sin forgjenger. Det ytre designet ser ikke bare likt ut, men det er også for det meste helt identisk. Du finner for eksempel fortsatt en OLED-skjerm, noe som gir utrolig dype farger og en skarphet du sannsynligvis aldri tidligere har sett på en smartphone. Chassiset er også vanntett og holdbart.

En av hovedrollene i denne modellen spilles av prosessoren. Den nye A12 Bionic er den kraftigste selskapet noensinne har utviklet. Den nye prosessoren er faktisk sterkere enn hva man finner i visse bærbare datamaskiner, noe som innebærer mange nye muligheter. Det er kanskje ikke noe du kommer til å legge merke til når du sitter og sjekker de sosiale mediene, men det kommer helt sikkert til å merkes ved mer krevende prosesser. Man merker det ikke minst når man ser på film, bruker tunge apper eller spiller krevende mobilspill.

Akkurat som med den foregående generasjonen, så kommer også den 12. generasjonen med Face ID – den nye spennende funksjonen for ansiktsgjenkjenning. Dette innebærer at du låser opp mobilen med ansiktet ditt, noe som betyr en ny og høyere sikkerhet. I tillegg har du også tilgang til funksjoner som Animoji som lar deg skape dine egne snakkende emojis. Den brukes også i mange forskjellige apper og funksjoner.

iPhone XS batteritid er i stil med tidligere modeller, og er dessverre ikke like bra som i budsjettmodellen XR. En av årsakene til dette er sannsynligvis at iPhone XS er mye kraftigere og krever mer av mobilen. Dog har du fortsatt mulighet til å lade den trådløst via en ladeplate som har blitt standard for de siste modellene. iPhone XS sim kort kommer dessuten med dobbel sim-kapasitet.

I tillegg til at det er forskjell på batteriet på iPhone XS og iPhone XS, så er den overordnede forskjellen skjermen. XR har en 6,1´´ Liquid Retina HD-skjerm med presise fargegjengivelser og bredere fargeområder. iPhone XS har til gjengjeld en 5,8´´ Super Retina HD-skjerm som er Apples normale og kjente skjermtype. Dessuten er iPhone XS omkranset av et bånd av kirurgisk stål, mens XR er omkranset av et elegant bånd av aluminium i luftfartsklassen (7000-serien). Det er også noen andre små forskjeller, men ellers er det egentlig ikke den store forskjellen.

Spesifikasjoner på iPhone XS:

  • Prosessor: Apple A12 Bionic
  • Skjerm: 5,8” 1125 x 2436
  • Kamera: Dobbelt 12 megapiksler & frontkamera på 7 megapiksler
  • Ram: 4 GB
  • Dimensjoner: 14,36×7,09×0,77 cm
  • Vekt: 177 gram
  • Farge: Sølv, verdensromsgrå & gull

Operativsystem

iPhone XS kommer med iOS 12 som er det nyeste operativsystemet fra Apple. Dette styresystemet ble sluppet bare dager før lanseringen av mobilen, så man kan definitivt si at det ble utviklet spesielt for den nye generasjonen. Man ser blant annet forbedringer i meldingene der allting nå grupperes etter app, noe som gjør det enklere å holde orden på alle tingene.

Du kommer også snart til å få muligheten til å oppdatere iPhone XS til iOS 13 som slippes i løpet av 2019. Med det nye operativsystemet får du tilgang til enda bedre funksjoner og sikkerhet. Apple kommer også til å introdusere nye funksjoner og justeringer innenfor ytelse som gjør appene i mobilen raskere og mer effektive.

iPhone XS kamera

Hvis det er noe som Apple er kjente for, så er det de utrolige kameraene de utstyrer telefonene sine med. Kameraet iPhone XS er også uslåelig sammenlignet med tidligere modeller, noe som er en god nyhet for deg som gjerne knipser bilder i hverdagen. I bunn og grunn så er spesifikasjonene de samme som du finner på X-modellen, men med et par justeringer når det kommer til yteevnen.

Du får doble 12 MP sensorer som kan kjenne igjen dybde på en måte man aldri tidligere har sett i mobiltelefoner. Dette gir bildene dine en helt ny dybde, og du får også mer kontroll over bildene dine takket være de ulike justeringene du kan utføre.

Apples nye Smart HDR er også noe nytt for iPhone XS. Kort fortalt så gjør den at mobilen tar bildet med ulike eksponeringer og deretter setter disse sammen til ett bilde. Dette innebærer at du får muligheten til å ta veldig kraftige og imponerende bilder uansett lysforhold og dine egne evner.

Slik får du en iPhone XS billigst

iPhone XS er unektelig en av de kraftigste mobilene foreløpig. Hvis du er interessert i et kraftig kamera, utrolig gode høyttalere og en rask prosessor så er dette definitivt telefonen for deg. At man nå har gått opp til 4 GB RAM-minne innebærer også at mobilen ligger på samme kapasitet som en hverdagsdatamaskin, slik at du sannsynligvis ikke kommer til å få noen problemer med hastigheten uansett hvor mye du tyner enheten.

Man kan ikke si at det er direkte negativt at de mer eller mindre har beholdt designet fra den foregående modellen, for den hadde en stilig og moderne stil. OLED-skjermen gir deg en utrolig brukeropplevelse du ikke finner på mange andre modeller enn på iPhone XS. Du får en helt utrolig dybde i fargene, uansett om du sjekker Facebook eller om du ser på favorittserien din.

iPhone XS pris er ikke like trivelig, og hadde en pris på over 1000 $ ved lanseringen, men heldigvis kan ditt iPhone XS-kjøp bli en anelse billigere ved at du kjøper den brukt. På den måten får du prisen ned, og ved å kjøpe den hos oss på Phonetrade behøver du ikke å være urolig for hvilken stand den er i. Våre høye krav sikrer at du alltid er fornøyd med den enheten du kjøper fra oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *