Brukt iPhone 7 plus 256Gb


Hvis du vil ha en smarttelefon det er behagelig å se film og videoer på, og eventuelt spille spill på, så er en brukt iPhone 7 Plus 256GB perfekt for deg. Den har en kraftig prosessor og stor skjerm som gjør at den klarer å kjøre tunge apper og filmer i HD uten problemer. Den store lagringsplassen gjør at du kan ha hele mediebiblioteket innenfor rekkevidde mens du er på farten.

Det kan være dyrt å kjøpe en ny telefon som er like god som en iPhone 7 Plus 256GB, men heldigvis kan man kjøpe den brukt, noe du kan her hos Phonetrade. Vi har et stort utvalg av iPhones, og alle enhetene vi selger har gjennomgått en streng kvalitetskontroll for å sikre at telefonene fungerer og er i god stand.

Historie

Noe av det som opptok folk aller mest ved lanseringen av iPhone 7 Plus, var at det ikke lenger var et uttak til øretelefonene. For noen var dette et irriterende punkt, mens for andre var det et skritt frem i retning av en mer trådløs hverdag. Etterhvert som Airpods kom, så stilnet kritikken. I dag er dette standarden for alle Apples smarttelefoner.

Plus-modeller lanseres for å gi kundene mulighet til å kjøpe en smarttelefon som er hakket bedre enn standardtelefonen. Man kan kalle det en luksusutgave. Apple hadde allerede gjort dette til en tradisjon før lanseringen av iPhone 7 Plus, men lanseringen ble allikevel møtt med nysgjerrighet siden dette var den første telefonen med stor skjerm siden forgjengeren 6s.

Spesifikasjoner og modeller

Når du kjøper en brukt iPhone 7 Plus 256GB, så får du en telefon med et nyutviklet kabinett som gjør den til den første vannavvisende iPhone. Du behøver derfor ikke lenger å bekymre deg om dråper, smuss eller støv.

Hjemknappen på iPhone 7 Plus er mer avansert og slitesterk, og er designet til å være holdbar og trykkfølsom. Den samarbeider med den nye Taptic Engine og gir deg en mye mer presis taktil tilbakemelding når du trykker på den, og du kan selvfølgelig innstille den helt spesielt etter dine preferanser.

Med et nytt og bredt fargeområde, så kan Retina-HD-skjermen gjengi farger i ekte kinokvalitet og levere den beste fargestyringen på smarttelefonmarkedet.

Med en iPhone 7 Plus får du store forbedringer til de viktigste delene av iPhoneopplevelsen. Telefonen kommer med et avansert nytt kamerasystem, utrolig god yteevne og den lengste batteritiden av alle iPhones. Det er stereohøyttalere og den skarpeste og mest fargerike skjermen som noensinne har vært på en iPhone. Det meste av det du opplever på telefonen ser du på skjermen. Det er her du ser alle bildene dine, filmene og alle de andre utallige tingene du gjør i løpet av dagen. Skjermen på iPhone 7 Plus benytter det samme fargeskjemaet som blir brukt i digital filmproduksjon. Derfor blir alt det du ser på skjermen utrolig strålende og levende.

iPhone 7 Plus kommer i flere forskjellige farger, og du kan for eksempel velge en populær, brukt jet-sort iPhone 7 Plus 256GB. Du kan også velge mellom gull og sort, eller endog velge en stilig rosegullfarget iPhone 7 Plus 256GB. Denne røde fargen er dessverre ikke så alminnelig, siden den kun ble solgt i et begrenset antall.

I tillegg til hele 256 GB lagringsplass i denne modellen, så får du også 3 GB RAM-minne i steder for standarden 2 GB. Dette er med på å gi en markant bedre yteevne, og siden batteriet er større enn i standardmodellen, så får du også bedre batteritid.

Liste over spesifikasjoner på iPhone 7 Plus 256GB:

  • Prosessor: Apple A10 Fusion
  • Skjerm: 5,5” 1080 x 1920
  • Kamera: Dobbelt hovedkamera på 12 megapiksler & selfiekamera på 7 megapiksler
  • Ram: 3 GB
  • Dimensjoner: 15,82×7,79×0,73 cm
  • Vekt: 188 gram
  • Farge: Gull, rosegull, sort, jet-sort

Operativsystem

iPhone 7 Plus ble lansert med operativsystemet iOS 10. I dag er det nyeste operativsystemet iOS 12, og telefonen kan lett oppdateres til å kjøre dette systemet. Det betyr at du får enda flere funksjoner du kan få nytte av i hverdagen, i tillegg til en enda bedre sikkerhet. Når iOS 13 endelig kommer i løpet av 2019, så har telefonen ingen problemer med å kjøre dette systemet heller. Den kraftige prosessoren og den store lagringsplassen iPhone 7 Plus 256GB er utstyrt med, gjør at det ikke er noe problem å kjøre mange tunge apper på denne telefonen.

iPhone 7 Plus kamera

Kameraet i iPhone 7 Plus har et helt nytt kamerasystem, eller rettere sagt to systemer. Det ene kameraet er det samme 12-megapikselkameraet med vidvinkelobjektiv som finnes på iPhone 7, mens det andre er et 12-megapiksel teleobjektiv, slik at man kan komme enda nærmere på det man vil ta bilde av. De to kameraene arbeider sammen, og derfor får du blant annet en bedre zoomkvalitet på lang avstand. Bildene har god dybde og fantastiske fargetoner, så det burde være alle muligheter for å kunne ta noen flotte bilder.

Derfor bør du kjøpe en brukt Apple iPhone 7 Plus 256GB

Det finnes altså mange gode grunner til å kjøpe en brukt iPhone 7 Plus 256GB. Selv om telefonen er noen år gammel, så har den fortsatt en fantastisk yteevne og kan oppdateres til å kjøre de nyeste operativsystemene uten problemer.

Du får altså en god telefon, et fantastisk kamera og en stor skjerm du kan kose deg med gode filmer og flotte bilder på. Den gode skjermen sørger for at opplevelsen blir total, i tillegg til nye og oppgraderte høyttalere i stereo. Med en lagringsplass på 256 GB, så har du plass til alle bildene, filmene og appene på telefonen.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en overhalt iPhone 7 Plus 256GB hos oss, så kan du være sikker på at den fungerer som den skal og at den er i god stand. Telefonen kommer med garanti og du har alltid 14 dagers returrett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *