iPhone 6s 128Gb


iPhone 6s Plus 128 GB er en brukt telefon med kapasitet som imponerer selv i dag. Med en stor skjerm, brilliant kamera og nok minne og prosessorkraft for å få ut det meste av telefonen, så er det ingen grunn til å føle seg begrenset med denne telefonen i vesken.

Når denne store phablet-modellen kom, var det den mest populære av Apples telefoner. Etter hvert når nå mange brukere velger å oppgradere til nyere modeller, selv om telefonen fortsatt fungerer utmerket, så blir det flere og flere tilgjengelige iPhone 6s Plus på bruktmarkedet. På Phonetrade har vi et utvalg av denne populære modellen, og du kan enkelt velge hvilken farge du vil ha. Hvis du vil, så kan du til og med få en telefon i helt ny stand.

Historie

iPhone 6s Plus er den største av de tre ulike modellene i den niende generasjonen av iPhones. Det var Tim Cook som sto for lanseringen i september 2015, og telefonen skulle vise seg å være så populær at den forble en del av produksjonen helt fram til 2018. Noe som faktisk er ett helt år mer enn de fleste Apple-telefoners livssyklus.

I dag kan man kjøpe iPhone 6s Plus brukt, og de har blitt den perfekte telefonen for de som gjerne vil ha en portabel enhet som kan alt. Denne smarttelefonen fungerer som smarttelefon, men kan også være et alternativ til et nettbrett siden skjermen er stor nok til å se på spillefilmer og spille spill.

Modeller og spesifikasjoner

iPhone 6s Plus 128 GB var et skikkelig fartsmonster da den kom, og i dag er den fortsatt utrolig sammenliknet med de nyeste modellene når det gjelder normal yteevne og håndteringen av krevende applikasjoner. Internminnet og kameraet har i prinsippet de samme spesifikasjonene som Apples senere modeller, og prosessoren fungerer fint også den dag i dag. Ved å velge modellen med 128 GB lagringsplass får man dessuten muligheten til å lagre store mengder filer på telefonen sin, som dermed kan fungere som en multimediastasjon eller en ekstern harddisk eller USB-minne.

Spesifikasjoner på iPhone 6s Plus, 128 GB:

  • Prosessor: Firekjerners (Quad Core) A8 64 bit 1,85 GHz
  • Skjerm: 5,5” LED 1920×1080
  • Kamera: 12 megapiksler
  • Ram: 2 GB
  • Dimensjoner: 15,8×7,79×0,73 cm
  • Vekt: 192 gram
  • Farger: Gull, sølv, grå og rosagull

Kamera

Med en brukt iPhone 6s Plus 128 GB har man tilgang til et kamera som er sammenlignbart med nyere telefoner og til og med de fleste kompakte kameramodeller. Med denne telefonen kan du ta vakre og fargesterke bilder i hele 12 megapiksler og filme i ekte Ultra HD. Dette kameraet er et viktig argument for hvorfor denne generasjonen av iPhones er et perfekt valg for budsjettfotografen som vil ha et proft resultat. Hvis man har lyst til å starte en YouTube-kanal eller få mange følgere på Instagram, så er denne telefonen egentlig alt man trenger for å komme igang.

Med 128 GB kan du fylle kameraet ditt med minner for livet. Den store skjermen gjør det til en ren fornøyelse å vise alle bildene og filmene til familie og venner. Med de riktige appene kan man også gjøre en del foto- og videoredigering direkte i telefonen, og alle som har prøvd å gjøre dette før vet hvor viktig det er å ha en stor og klar skjerm for å få et bra resultat.

Operativsystem

iPhone 6s Plus er utstyrt med Apples nyskapende og populære operativsystem iOS. Med iPhone 6s Plus har man en telefon med nok krefter til å kjøre den seneste versjonen uten problemer, og med 128 GB lagringsplass har man massevis av plass, selv etter at man har installert og oppdatert operativsystemet. Ettersom det ser ut som iPhone kommer til å ha 64-bit prosessorer en god stund fremover, så behøver man ikke å være redd for om 6s Plus ikke støttes av nye oppdateringer i fremtiden.

Den store skjermen er dessuten et stort pluss når det handler om å bruke iOS og alle de appene man kan installere. Det blir både mer oversiktlig og morsommere å bruke en mobiltelefon når man har en god skjerm å jobbe med.

Hvorfor kjøpe en brukt iPhone 6s Plus 128 GB?

Prisen på iPhone 6s Plus 128 GB har gått ned en hel del siden telefonen ble tatt ut av produksjon, og denne kompetente telefonen med maksimal mengde minne er nå betydelig rimeligere enn da telefonen ble lansert. Det gjør at hvis man vil ha en multimediatelefon som klarer absolutt alt, så er en brukt 6s Plus et veldig overkommelig alternativ. Hvis man vil kjøpe 128 GB-varianten i en ny telefonmodell, så må man være forberedt på å betale mye mer for denne ekstra lagringsplassen. Det betyr at man for en ekstra liten slump penger forsikrer seg om å ha en enhet som virkelig kan brukes til det meste. Hvorfor gå rundt med flere forskjellige elektroniske apparater når en veldig bra smarttelefon er alt du trenger?

Phonetrade er det åpenbare stedet for å finne brukte iPhones. Hos oss finner du alt fra nyere modeller i upåklagelig stand til enklere andre telefoner som egner seg som den første telefonen for barn. Alle telefonene vi selger er testet av våre teknikere, og vi tilbyr til og med 14 dagers returrett. Å kjøpe en brukt telefon har aldri vært enklere eller tryggere enn når du bestiller den fra Phonetrade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *